Entre els més buscats s’han inclòs pròfugs amb diferents perfils delictius, alguns d’ells en crida i cerca des de fa més de 15 anys

La col·laboració ciutadana pot ser determinant per a la seva localització, per la qual cosa s’ha habilitat una adreça de correu electrònic específica, losmasbuscados@policia.es perquè els ciutadans que creguin tenir alguna dada que pugui conduir a la seva localització el comuniquin als investigadors de forma totalment confidencial

Durant l’any 2022 la Policia Nacional presideix la xarxa ENFAST que està composta per oficials de policia dels 27 països integrants de la Unió Europea i d’un altre països associats com els Estats Units, Suïssa o Noruega

Tan sols l’any 2021 la Secció de Fugitius ha participat en la detenció de 417 pròfugs de la justícia i des de l’any 2017 el nombre d’arrestos per diferents

Deja una respuesta