El Poliesportiu és Figueral del Ajuntament de Capdepera va ser l’escenari d’aquesta competició. La pandèmia i dos anys d’aturada no han privat que els esportistes es concentressin de nou en aquest gran Trofeu, el més especial que s’organitza a les nostres illes i així ha quedat mostrat amb la carta presentació d’aquest 2022. 205 esportistes, 22 escoles de judo.de Bèlgica Hokkaido,de Almeria, Judo Sant Fernándo. De Barcelona, Sant Pedor, Montserrat, Bushido i Judo Danes,De Menorca, Es Castell, Escola Menorquina de Judo i Haruca. D’Eivissa, Judo Eivissa i Samyd. De Mallorca, Taikukan, Superhero Akademi, Dojo Muratore, Mallorca Nord Judo, Tokushinkan, Budo Zen, Sant Josep Obrer,Judo Felanitx, judo Brenes, Judo Ca Pastilla i el Renshinkan. Enguany tot un rècord. Dir que l’organització RSK, conjuntament amb la delegació d’arbitratge de la Federació Balear de Judo van tornar a brillar amb llum pròpia.

Desfilada d’obertura i clausura del campionat, finals a l’estil Gran eslam. 4 tatamis en perfecte funcionament i 41 categories en joc van ser les credencials que van fer que la graderia vibrés una vegada més amb el millor judo absolut i juvenil, masculí i femení del nostre territori nacional.

La presentació de l’acte va començar puntual tal com estava previst a les 15.45, l’encarregat va ser el president de la Federació Balear, Sr. Miquel A. Bisquerra, mentre que la clausura i el lliurament de medalles la responsable va ser la delegada d’Esports del Ajuntament, Sña Marga Rico

El Club Renshinkan va ser el vencedor d’aquesta nova edició, amb 65 punts,(9 ors, 5 plates, 5 bronzes) la segona plaça va ser per al Taikukan amb 41 punts (7 ors,1 plata 3 bronzes) i en tercer lloc va ser el Mallorca Nord Judo de Pollença amb 39 punts (3oros,6 plates i 6 bronzes).

Els medallistes del Renshinkan són els següents:
Medalla d’or: ANNIKA BOSSI, DEBORA BRIGUITTE CORDOVA, MARGA ROIG, ADRIÀ CARDOSO, ERIK COSTAT, JAUME JOAN MAS, ALEX NIKOLAEV, JOSE DAVID SEBASTIA,ILIAS EL YAAGOUBI
Medalla de plata: ESTHER FERRER,ISMAEL GARCIA,MIQUEL MAQUEDA,LOIS ANLLELINO ALFONSO,EL HOUCINE IKKEN.
Medalla de bronze:ROUDAINA LAMTIRI, GABRIEL ORTUÑEZ,JOSE DAVID SEBASTIA,ELIAS EL AKKAOUI i XAVIER LLITERAS LOPEZ.

Deja una respuesta