LES SÉNIORS BENZINERES FEBRER MARTÍ ACABEN SUBCAMPIONES DE LLIGA I ACONSEGUEIXEN L’ASCENS A LLIGA BALEAR

El nostre equip sénior femení ens ha fet viure un final de temporada espectacular i ple d’emocions. Després d’acabar la fase regular, en segon lloc, dissabte s’enfrontaven al Felanitx en un partit de cara a o creu d’on sortiria el finalista i a on estava en joc la plaça d’ascens a balear.

Amb La Salle plena a vessar les nostres jugadores disputaren un partit amb alts i baixos, però a on l’esperit de lluita i les ganes d’aconseguir el premi de l’ascens feren possible assolir una victòria de moltíssim de mèrit davant un gran rival.

A la final, a Esporles davant Sa Indioteria, l’equip va realitzar una gran primera part però sense poder rematar al rival. En la segona meitat l’equip de Palma fou superior, a partir de tenir un major encert de cara a cistella i de dominar amb claredat el rebot ofensiu i defensiu.

Tot i la derrota a la final, no podem més que estar molt orgullosos del que ha aconseguit aquest gran equip, han sigut un exemple per a tots els nins i totes les nines del club, ens han fet disfrutar d’un gran bàsquet i han consolidat un projecte per portar el bàsquet femení de Manacor a la primera divisió del bàsquet balear.

Enhorabona a les jugadores i al cos tècnic per aquesta gran temporada i moltes gràcies a tota l’afició que ha donat suport a l’equip!!!

ELS INFANTILS OPTICALIA MANACOR I ELS INFANTILS PASTISSERIA RAMIS DISPUTARAN LES SEMIFINALS DEL GRUP PREFERENT EL PROPER DISSABTE

Dissabte dia 28 viurem a La Salle un derbi manacorí amb una plaça en joc a la final de la lliga preferent entre els nostres dos infantils de categoria preferent.

Serà el quart derbi de la temporada a on els nins dirigits per n’Antònia Porras i els nins dirigits per en David Cànoves gaudiran de l’oportunitat de ser els finalistes de la seva categoria després d’haver realitzat una gran temporada regular.

ELS MINIS D5 SPORT SHOP SEGUEIXEN LÍDERS DE LA CATEGORIA PREFERENT

Els nostres minis de lliga preferent segueixen al capdavant de la lliga i després de la victòria contra el Llucmajor depenen d’ells mateixos per aconseguir portar la final a La Salle. Dissabte dia 28 jugaran a Pollença amb la il·lusió de finalitzar campions.

En altres partits de la jornada, els júniors LABORATORI 22 venceren a l’Esporles per 78 a 62, els cadets BOTIGA SENYORETS perderen 41 a 54 davant Sant Josep, els cadets XINXERAM guanyaren dins Inca per 43 a 54, les cadets RT. ES CRUCE varen perdre dins La Salle de Palma per 64 a 58, les infantils BUFETE PERELLÓ varen perdre per 57 a 60 davant Inca després d’una pròrroga i els nostres nins d’Iniciació varen gaudir del bàsquet en el seu partit davant els companys de Consell.

Deja una respuesta