L’experiència que ofereix la finca s’Hort de Sa Vall de Manacor és inoblidable.

Els seus propietaris, en Xisco i en Guillem, la família Adrover Cabrer, han cuidat tots els detalls perquè els visitats puguin gaudir unes hores del camp i sobretot dels productes que ofereixen en un lloc privilegiat.

Envoltant de les set comença aquesta visita guiada per l’hort amb tast de les fruites del temps i dels productes d’elaboració pròpia.
Seguidament, es du a terme el sopar degustació de productes mallorquins de temporada amb uns plats molt ben elaborats i que demostren la bona feina i sabers dels responsables. Una experiència de gusts acompanyats de bons vins de la zona. Al final no falten unes bones herbes per concloure aquesta visita a un lloc desconegut per molts i que val la pena conèixer per degustar fruites i verdures cultivades a Sa Vall de Manacor.
Aquest ha estat el primer divendres de l’estiu a s’Hort de Sa Vall i en seguiran molts altres.
Si vols gaudir d’una fantàstica vetlada amb una visita a la finca menú degustació, pots realitzar la teva reserva.

Deja una respuesta