Atraca un local a Manacor

La Policia Nacional deté a un home per un delicte de robatori amb violència i intimidació

El robatori es va produir en un saló de jocs amb una arma blanca

16-maig-2022.- Agents de la Policia Nacional a Manacor, han detingut després d’una recerca, al presumpte autor d’un robatori amb violència produït el 13 de març d’enguany en un saló de jocs del municipi llevantí de Manacor.
El robatori es va produir a les 19 hores del diumenge, quan el denunciat, el qual ocultava el seu rostre amb capell, braga de coll i màscara, va entrar per la porta principal dirigint-se ràpidament cap a la caixa del local amenaçant a la treballadora amb un ganivet de grans dimensions.
L’empleada li va lliurar els diners de la caixa, i el lladre va emprendre la fugida, deixant a la caixera terroritzada, si bé aquesta va poder alertar a la Policia que es va dirigir immediatament a la zona, sense poder localitzar en aquest moment a l’autor.
Els agents van realitzar gestions i Després d’una laboriosa recerca es va anar estrenyent el cercle sobre un sospitós, aconseguint identificar-lo.
Entrada i registre, intervenint el ganivet i els efectes utilitzats en el robatori
Finalment, es va dur a terme una entrada i registre en el domicili del supòsit responsable, autoritzada pel Jutjat de Guàrdia de Manacor, localitzant els agents en el seu interior tots els efectes utilitzats en el robatori, inclòs el desmesurat ganivet.
En el registre també es van localitzar efectes d’altres delictes contra la propietat, concretament 3 furts produïts en la localitat de Manacor. Dos d’ells en establiments els quals fins i tot no havien detectat les sostraccions.
El presumpte autor, al qual li constaven nombrosos antecedents policials i que era considerat un dels delinqüents més actius en la localitat, va ser detingut i lloc a la disposició de l’Autoritat Judicial, la qual va decretar el seu ingrés a la presó.

Deja una respuesta