Alineacions:

Manacor: Aaron A Gómez, Alejandro Bonilla, Sergi Vecina, Joan Mari, Sebastià Sastre, Nicolás Rubio, Gabriel Gili, Daniel Codina, Francisco Gari, Onofre Riera i Rodrigo Pascual Cuenca.

Substitucions: Joan Roig per (min.34), Xavier Bauza per Francisco Gari (min.69) i Miquel Ginard per Gabriel Gili (min.85)

Poblense: Joan C Sánchez, Miquel Borras, Pere Amer, Miguel A Capella, Mateo Ferrer, Miquel Jaume, Javier Moreno, Miquel Alorda, Bartomeu Horrach, Antoni Peñafort i Joan Salva.

Substitucions: Alejandro Álvarez per Bartomeu Horrach (min.72), Pablo González per Miquel Alorda (min.90) i Mateo (35′) per (min.)

Gols: 1-0 Joan Roig (min 42), 1-1 Antoni Peñafort (min 53) i 2-1 Nicolás Rubio (min 88)

Àrbitre: Thierry G. Torres Rodríguez. assistit per Eric Juan Moreno Castello i Bernardo Adrián Soriano Juan.

Targetes: Rodrigo Pascual (groga, min 34), Onofre Riera (groga, min 45), Joan Roig (groga, min 66) i Nicolás Rubio (groga, min 90) per al Manacor. Mateo Ferrer (groga, min 35), Miquel Borras (groga, min 74) i Miquel Borras (groga, min 87) per al Poblense.

Comentari:

El CD Manacor és just guanyador d’aquesta eliminatòria i disputés la fase final a celebrar a Madrid, amb un excel·lent arbitratge de Thierry G. Torres Rodríguez ben assistit per Eric Juan Moreno Castello i Bernardo Adrián Soriano Juan, que demostra una vegada mes el gran nivell que travessa l’arbitratge Balear.

Partit on el CD Manacor va demostrar que, després del filial Mallorquinista va ser el millor de la lliga de tercera Balear. Amb una primera part de tanteig amb molt de respecte per part de totes dues esquadres, les ocasions escassejaven per tots dos costats, però en la jugada ximple del partit, Roig es queda només davant de Sánchez xutant  per baix, arriba l’ 1-0 i directa també al descans.

La segona part ,amb tot perdut,el Poblense va posar cèrcol sobre la meta defensada per Aarón, això unit al replegament dels jugadors del Manacor, es veia venir el gol de l’empat un gol que va arribar en el minut 53 Peñafort 1-1 establia les taules en el marcador, sent els millors minuts per a un Poblense que començava a creure en la remuntada, una remuntada que no va arribar, gràcies a la parada del partit, minut 60 Aarón tregué una pilota que ja es colava i es començava a celebrar en les graderies un gol que no va arribar. El Manacor arran d’això es va créixer i va començar a sortir de la cova, perquè en el minut 88 arribés una altra de les jugades claus del partit, penal favorable al conjunt del Manacor. Nico pren la responsabilitat des dels onze metres i de manera magistral bat a Sánchez 2-1, sense temps per a més es va arribar al final del partit.

En definitiva va passar el millor i el millor va ser el CD Manacor, on es fa difícil destacar algun jugador perquè el bloc va ser el millor, però ens quedem com no amb el Kaiser Vecina que va tirar de l’equip quan més el necessitava i va ser el líder de la defensa, el paradón de Aarón que bé pot valer un ascens i amb el Killer del Manacor Nico que no li va tremolar el pols a l’hora de xutar la pena màxima i més si tenim en compte que es tractava de l’últim minut i en cas de marcar es podia decidir l’eliminatòria com així va ser, enhorabona al CD Manacor i ara toca rematar-ho a Madrid.

Deja una respuesta