ISSABTE 21 A LES 20:00 TOTS I TOTES A LA SALLE, LES SÉNIORS BENZINERS FEBRER MARTÍ JUGUEN EL PLAYOFF D’ASCENS DAVANT EL JOAN CAPÓ

Aquest proper dissabte dia 21 a les 20.00 La Salle serà l’escenari d’un dia històric pel bàsquet manacorí. Les nostres séniors jugaran les semifinals pel títol de la lliga insular i tindran la possibilitat d’aconseguir l’ascens a la màxima categoria del bàsquet balear.

Després d’una gran temporada el nostre equip està a quaranta minuts d’arribar a la gran final, per això esperam que La Salle estigui plena de gom a gom per tal de donar el màxim suport al nostre equip. Us animam a tots a i totes a omplir La Salle amb els colors blanc i vermells del nostre Club!!!

GRAN DERBI MANACORÍ ENTRE ELS INFANTILS OPTICALIA MANACOR I ELS INFANTILS PASTISSERIA RAMIS

Dissabte passat vàrem viure a La Salle el segon derbi entre els nostres dos equips infantils de categoria preferent. Va ser un festa del bàsquet a on els dos equips jugaren al màxim, competint i divertint-se a la vegada. La victòria en el marcador fou pels nins dirigits per n’Antonia Porras per un emocionant 54 a 69. Des d’aquí donam l’enhorabona als jugadors dels dos equips, al cos tècnic i a les famílies i aficionats que varen omplir les graderies de La Salle.

ELS CADETS RT. XINXERAM I ELS JÚNIORS LABORATORI 22 SEGUEIXEN AMB UNA GRAN DINÀMICA DE JOC I RESULTATS

Els cadets dirigits per n’Andreu Serra i els júniors dirigits per en Mateu Cortés seguiexen amb una excel.lent línia i estan competint al màxim per tal d’acabar entre els quatre primers classificats de les seves respectives lligues. Els cadets venceren al Son Cotoner per 57 a 31 i els júniors venceren per 72 a 61 al Sant Josep. Per la seva banda, els júniors RT. ES PARC jugaren els seu darrer partit a casa del Sóller i perderen per 81 a 64 i els cadets BOTIGA SENYORETS guanyaren  dins Sa Cabaneta per 35 a 67.

Les nostres cadets RT. ES CRUCE foren superades pel l’Esporles per 37 a 49, les infantils BUFETE PERELLÓ perderen dins Calvià per 55 a 38 i les infantils SONSÒNIA CENTRE AUDITIU es veren superades pel l’Alcúdia per 22 a 71.

En categoria mini, els nins del D5 SPORT SHOP varen perdre per primer cop a la lliga contra l’Alcúdia. Tot i la derrota l’equip va fer un partiàs i va competir al màxim contra un equip molt dur i que jugava al límit del reglament. Els minis vermells seguiexen progressant i així ho demostraren davant el CIDE.

Deja una respuesta