Les noves parades d’artesans del mercat setmanal dels dilluns de Manacor ja s’integren en la trama comercial dels carrers de la zona de vianants del centre des d’aquesta primavera. L’Ajuntament de Manacor anuncià la tardor passada que treballava per canviar la ubicació del mercat amb l’objectiu d’apostar per la qualitat i inspirat en el model de mercats municipals d’altres municipis com Santanyí.

Les parades convencionals es continuen col·locant a la plaça de Ramon Llull, però en comptes de pujar pel carrer d’Antoni Galmés Folklorista, segueixen pel carrer d’en Jaume Domenge, arriben a la plaça de les Verdures, continuen pel carrer del Mercadal, volten pel carrer d’en Bosch fins a la plaça Weyler, la plaça del Rector Rubí (el Palau) i el portal major de l’església dels Dolors.

Les parades artesanes del mercat setmanal s’han instal·lat així a la zona per a vianants, les generalistes i d’animals continuen a la plaça de Ramon Llull, les parades relacionades amb l’alimentació es concentren a la plaça de les Verdures i les parades de plantes es reparteixen arreu de l’itinerari.

D’acord amb la nova ordenança impulsada per la delegada de Promoció Econòmica i Mercats, Cristina Capó, les parades dels mercats setmanals de tot el municipi hauran de complir en el termini d’un any amb uns criteris estètics unificats com una mesura per avançar cap a la millora de la qualitat dels mercats

Deja una respuesta