Aquest cap de setmana 14/15 de Maig s’ha celebrat a les instal·lacions Casablanca Stadium de Saragossa, el campionat d’Espanya d’apnea indoor, organitzat per la FARAS (Federación Aragonesa) i la FEDAS (Federación Española de Actividades Subacuáticas).

La representació Balear estava formada per cinc atletes i el resultat en conjunt ha estat excel·lent,  destacant les dues medalles de bronze per l’atleta Juanan Servera, en les disciplines d’apnea monoaleta i apnea bialeta.

Servera s’ha centrat en les disciplines on és sent més competitiu i va optar en decisió tècnica per no competir en les altres dues disciplines del campionat.

L’equip Balear estava representat per tres dones i dos homes, destacar a Valèria Olives, quarta en bialetes i vuitena en monoaleta, en la seva primera participació en l’àmbit estatal, després de guanyar clarament en el campionat de Balears del passat 30 d’Abril.

Inma Alzugaray mereix un mèrit especial, al realitzar, en el seu debut, les seves millors marques en les tres proves realitzades, demostrant un gran esperit competitiu i queden en 8té lloc STA, 9vé DNF i 10 en bialetes.

També excel·lent Marina Castelló en la primera participació en un nacional, amb classificació 12 DYN, 9 DBF i 10 DNF, la més jove de la selecció i amb una excel·lent projecció.

El darrer participant balear, Adam de La Mare amb una gran marca en STA 5’46” i 7na posició final i una marca més discreta en DBF i 17 en la classificació final.

 

 

 

En el campionat destacar la bona organització i bones instal·lacions i una alta participació de més de 60 atletes de 12 comunitats o queden com a campions d’Espanya els següents participants:

STA  (Apnea estàtica)

Gari Iruretagoiena   7’12”     /     Isabel Sánchez Aran   6’ 49”

DYN (Apnea dinàmica amb aletes (predomina monoaleta))

Iñaki Santos      200 m     /      Almudena Calvo   200 m

DNF (Apnea dinàmica sense aletes)

Francisco Quesada     147 m    /       Gemma Vila     132 m

DYN-BF (Apnea dinàmica amb bialetes)

Iñaki Santos          205 m     /       Isabel Sánchez Arán   165 m

 

 

Deja una respuesta