Alineacions:

Inter Manacor: Sebastià Ginard, Pere M Morlà, Miquel Febrer, Jordi Ramis, Joan A Riera, Carlos González, Pere J Martorell, Miguel A Álvarez, Jaume Barceló, Jaume Martí i Miquel Cladera.

Substitucions: Sebastià Vadell per Juan A Riera (min.64), Joan Pascual per Jaume Barceló (min.64), Pere Santandreu per Jaume Martí (min.73), Antoni Xavier per Carlos González (min.73) i Andrés Salines per Miquel Febrer (min.77)

Pla de Na Tesa: Álvaro CansecoLucas Mendoza, Rubén González, Alexander Vives, Alejandro Arévalo, Adrià AdelantadoRaúl Alba, Juan M Gomila, Mateo Llull, Antoni Pérez i Alejandro Perea.

Substitucions: Sergio Del per Rubén González (min.46), Raúl López per Alejandro Arévalo (min.46), Jonatan Besen per Antoni Pérez (min.51), Iker Lledo per Adrià Adelantado (min.51) i Ethan Domínguez per Álvaro Canseco (min.75)

Gols: 1-0 Jaume Barceló (min 18), 2-0 Jordi Ramis (min 28), 3-0 Juan A Riera (min 51) i 3-1 Mateo Llull (min 87)

Àrbitre: Jaume Mas Capo. assistit per Jesús Alfonso Bessini i Juan José Sarrio Fernández.

Targetes: Lucas Mendoza (groga, min 27) per al Pla de Na Tesa

 

No ha estat necessari acabar tots els partits per confirmar que l’Inter Manacor , aquesta temporada, ha estat el millor de preferent. A pesar de totes les baixes que ha acusat durant tota la temporada, l’Inter no ha baixat la guàrdia ni s’ha amil anat a pesar d’haver estat un any molt dur per tota la família que conforma aquest grup entranyable i honest.
El partit d’aquest dissabte ha estat la culminació de tots els esforços, emocions, alegries i tristeses que han travessat aquest hivern tots els components d’aquest gran equip.
El d’aquest dissabte va ser un partit on l’equip local va ser superior durant tot l’encontre.
A quasi 30 minuts de joc en Jimmi va marcar el primer gol que va donar ales a continuar endavant i ja una confiança plena en guanyar i ser campions.
En Jordi Ramis abans del descans també va marcar el 2-0 i ja a la graderia es cantava i sonava l’himne de l’Inter Manacor.
A la segona part també va ser un poc com la primera i en Joan Andreu ficava el tercer gol que donava la victòria definitiva a un gran Inter, molt còmode dins el partit. Ja els darrers minuts el Pla de Na Tesa marcava el seu gol que acabava el partit amb 3-1 i confirmava el passe a tercera de l’Inter.
Les grades i tots els jugadors varen esclatar en una alegria conjunta, va ser una jornada històrica on durant tot el temps hi va ser present la figura del seu estimat, i enyorat president Sion al qui li varen dedicar la victòria.

Es va contar també amb la presencia del SR. Batle i el regidor d’esports el Sr. Artur Aguiló qui també es sumaren a la festa

Desde fa 10 anys l’Inter es va formar com un equip on un grup d’amics podien continuar exercint l’esport que durant tota la seva infantesa havien jugat, era una alternativa al cd. Manacor que només té un equip i molts de juvenils que acaben i que han estat sempre de la cantera s’han de cercar sa vida a altres pobles veïns .
Començaren des d’a baix , i en tres anys ja havien escalat 3 categories . Sempre ha estat un equip primordialment d’amics que han hagut de lluitar i cercar espònsors per poder sobreviure. Mai cap jugador ha cobrat res i això els converteix amb un equip que no té altra missió que jugar a futbol i fer-ho en ganes.
Són molts els futbolistes que volen entrar dins aquesta gran comunitat esportiva on hi té cabuda la confiança, l’esportivitat i el respecte mutu.

Enhorabona i endavant INTER MANACOR!!!

Deja una respuesta