La Policia Nacional i Policia Local detenen a un home “in fraganti” quan intentava robar en una casa

La col·laboració ciutadana va ser fonamental

El passat 17 d’abril, agents de la Policia Nacional a Manacor, i en col·laboració la Policia Local de Manacor, van procedir a la detenció d’un home d’origen marroquí i de 20 anys d’edat, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en habitatge.

En la tarda del dia dels fets, un veí de la localitat va observar com un individu estava forçant la persiana mallorquina de l’entrada d’un habitatge, per la qual cosa va alertar immediatament a la Policia, dirigint-se aquests immediatament al lloc.

Una vegada en el lloc, van observar al presumpte autor, no podent aportar aquest un motiu versemblant de la seva presència en el lloc, percebent els agents que estava ocultant alguna cosa.

Davant aquestes sospites, després de l’escorcoll superficial de seguretat i una requisa de la zona, els agents van descobrir que l’home havia amagat en les rodes d’un cotxe, al costat d’on es trobava, unes varetes metàl·liques que usava per a forçar els panys, així com uns mitjons que utilitzaria a manera de guants.

Mentrestant, un altre equip d’agents es dirigeixen al domicili on suposadament estaven intentant robar, comprovant que la porta es trobava forçada, observant que les marques deixades per l’eina utilitzada per al seu forçament coincidien amb les varetes intervingudes amb el sospitós. Procedint immediatament a la seva detenció.

Afortunadament, gràcies a la col·laboració ciutadana i a l’actuació policial, l’autor no va aconseguir entrar en el domicili i aconseguir el seu objectiu.

Deja una respuesta