Alineacions:

CD Manacor: Aaron A. Gómez, Alejandro Bonilla, Sergi Vecina, Sebastià Sastre(Xavier Bauzá min.56), Joan Roig(Bartolomé Sancho min.82), Nicolás Rubio, Gabriel Gili(Joan Marí min.56), Daniel Codina, Francisco Garí, Onofre Riera(Jaime Manresa min.82), Rodrigo Pascual Cuenca(Miquel Ginard min.70).

CD Llosetense: Bartomeu Vila-real, Jorge Cano(Antoni Abolafio min.85), James A. Davis, Ander Montori, Alejandro Muñoz(Pedro Socías min.46), Mario Fernández(Frances J. Vaz min.85), Miguel Zamora(José Antonio Hernández min.71), Guillermo Romaguera, Monir Abdeselam, Pau García(Bartomeu Amengual min.85), Alberto Sastre.

Gols: 1-0 Nicolás Rubio min.10, 2-0 Nicolás Rubio min.24, 2-1 Mario Fernández min.35, 3-1 Xavier Bauzá min.78, 4-1 Nicolás Rubio min.80

Àrbitre: Nil cubes Torras assistit en bandes per Haitam Bouzrati Aarrim i Daniel Hidalgo Fuster. 4t àrbitre: Amy Peñalver Pearce.

Targetes: grogues per a Sebastià Sastre min.27, Francisco Garí min.34, Joan Roig min.39 i Nicolás Rubio min.89 pel Manacor i per a Monir Abdeselam min.15, Pau García min.77, Ricardo Ariel Sánchez min.77 i Pedro Socias min.89 pel LLosetense.

El CD Manacor es classifica en gran per a la final del Play-off d’Ascens a 2a RFEF, a costa d’un LLosetense que les hi prometia molt feliços abans del partit, amb un excel·lent arbitratge de Nil Cubas Torras ben assistit per Haitam Bouzrati Aarrim i Daniel Hidalgo Fuster. 4t àrbitre: Amy Peñalver Pearce.

Primera eliminatòria molt disputada però amb clar color blanc-i-vermell, perquè en l’única cosa que va ser superior el Llosetense va ser en les graderies, bé faria el presi del CD Manacor de prendre bona nota per a la final del Diumenge, amb una primera part on en tot just mitja hora de joc el Manacor ja havia posat terra pel mig amb dos golassos del Killer del Manacor Nico 2-0, tot això amb un Llosetense que encara havia d’acusar el jet lag de la gespa natural, en el 35 Mario Fernández a pilota parada la clavo per tota l’esquadra del portera Aarón, 2-1, el partit canvio de rumb si bé el Llosetense no havia existit durant aquesta primera mitja hora, d’aquí al descans va disposar d’ocasions per a igualar la contesa, tot això passava amb els millors minuts del Llosetense, però el marcador no es mouria pel que s’arribo al descaso amb avantatge per la mínima del Manacor 2-1,

La segona part el Llosetense va sortir amb força a la recerca de la igualada, però amb el que es va trobar va ser amb el gol de Xavier Bauzá 3-1, un gol que va fer mossa en els jugadors del Llosetense que en el minut 80 van encaixar el 4-1, en definitiva, repàs del Manacor al Llosetense, per a plantar-se en la final del pròxim diumenge.

Deja una respuesta