Aquest dissabte dia 7 de Maig va tenir lloc el partit contra el Xilvar. Partit interessant per les dues bandes, ja que el Xilvar està a poques posicions per entrar al playof, i a l’Inter no l’interessava gens perdre el lideratge que tant li ha costat. Ha tengut  un any en tantes i tantes baixes de lesions que no es podia preveure, al principi de temporada, que es fes uns resultats tan bons com dur ara al final.
Desde el  partit  nº30 amb el Porreres que va ser empat , l’Inter no ha tornat a perdre cap partitVe de guanyar 6 partits consecutius, cosa bona de dir però que té molt de mèrit per part dels jugadors del sr. Aguado.
L’Inter és  un equip de referència, és un equip on es juga per vocació al futbol i  el companyerisme és el que impera per davant de la resta, i que tot el que s’ha fet enguany ha estat una acta de fe i d’esportivitat. Sa veritat que no es pot demanar més i es poden sentir molt orgullosos tots els components d’aquest equip entranyable d’haver arribat fins aquí.
L’encontre entre els dos rivals va ser un partit molt seriós on quasi tot el temps va ser superior l’Inter Manacor, encara que al cap de cinc minuts de partit el Xilvar va tenir una molt bona ocasió de gol que no va poder ser. I al minut 40 en Joan Andreu va tirar una pilota llarga a porta que va entrar per tota l’esquadra i es va posar el marcador 0-1 amb un gran gol.
Se’n va anar al descans amb molt bones sensacions i així va seguir tot el partit, a favor dels visitants. Sempre també destacar la bona actuació del porter visitant ¨Tià Ginartd que va impedir per un parell de vegades el gol contrari.

I ja als darrers minuts en Jordi Ramis sentenciava el partit, llençant un penalti  i pujant el 0-2 al marcador.
Només queden dos partits per acabar la lliga, esperem que l’Inter acabi així i es proclami campió. La pròxima setmana toca enfrontar-se amb el Pla de Na Tesa dins Na Capellera que es troba a les posicions de descens i anirà a per totes.
MOLTA SORT INTER!!!

Deja una respuesta