CAMPIONAT D’ESPANYA DE KATAS

Manolo Peña i lluis Llull, representants de Balears en la modalitat de” Kime no kata” van ser presents aquest cap de setmana a Pamplona, seu de la final nacional dels campionats de kata, escolar i veterans.
Manolo i lluis van realitzar una de les seves millors actuacions superant la puntuació de l’edició anterior.Una vuitena plaça és un bon resultat en un alt nivell hagut en esdeveniment d’aquestes dimensions.

CAMPIONAT ESCOLAR

4 van ser els representants del Club del Llevant Mallorquí que van prendre part en aquest macro campionat. Totes les autonomies nacionals,prop de 1000 participants, atletes, tècnics etc etc van ser presents en l’espectacular Pavelló Navarresa Sorra de Pamplona.
Adrià Cardoso, venç 2 rondes i obté la 7è plaça, Erik Costat, venç la primera ronda, mentre que Jaume Joan Más i Debora Briguitte Cordova no obtenen resultat.
Maria Vicent Olmedo, representate del Club Venda de Arabi d’Eivissa, i els mallorqquines, Pep Olier Espinosa i Sergi Ikeme Mascaró, del Judo Taikukan i Judo Ca Pastilla, obtenen els tres la medalla de plata

Deja una respuesta