L’EQUIP CADET FEMENÍ CAFÈS SAMBA CV MANACOR CAMPIÓ DE MALLORCA

Aquest passat cap de setmana s’ha jugat a Manacor el Campionat de Mallorca de la categoria Cadet Femení.
Contra pronòstic les nostres jugadores han fet Campiones.
Deim contra pronòstic, perquè a la Lliga Regular el nostre equip havia quedat al cinquè lloc i els favorits per fer campions eren el Bunyola i el Soller, primer i segon respectivament a la Lliga Regular.
Peró els pronòstic estan per rompre‘s i vaja si els va rompre el nostre equip.
El dissabte matí, varem jugar el partit de quarts de final amb el CV Artà, un equip que, a la Lliga Regular mos havia guanyat els 2 partits per 3-1. El nostre equip va fer un bon partit i va guanyar amb relativa comoditat per 3-0, classificant-se per les semifinals.
El dissabte capvespre va jugar la semifinal amb el CV Bunyola, primer classificat a la Lliga i favorit per ficar-se a la Final.
Les nostres jugadores varen sortir molt concentrades i varen dominar amb claredat els 2 primers Set, sobre tot el segon. El tercer Set va ser el més igualat i va caure del nostre costat per un ajustat 26-24.
Aquesta victòria, a més de suposar la classificació per la Final del Campionat de Mallorca, significava la classificació pel Campionat de Balears.
El diumenge matí vàrem jugar la Final amb l,altra equip favorit, el CV Sóller.
Com va passar a la Semifinal, el nostre equip va fer un autèntic partidàs i es va imposar per un clar 3-0, fent Campió de Mallorca guanyant els 3 partits sense perdre cap Set.
Enhorabona a totes les jugadores i als seus entrenadors, Pedro Perelló i Víctor Méndez.
Ressaltar també el gran ambient que es va viure a les grades de Na Capallerapracticament plenes cada partit, sobre tot l’ocupada per l’afició local el dia de la final.
Els resultats dels partits son els següents :
Cafès Samba CVM – CV Artá : 3-0 (25-21, 25-18, 25-19).
Cafès Samba CVM – CV Bunyola : 3-0 (25-22, 25-10, 26-24).
Cafès Samba CVM – CV Soller : 3-0 (25-20, 25-23, 25-19).
El Campionat de Balears de Cadet Femení es jugarà al Poliesportiu del Cide, els dies 14 i 15 de Maig.

Deja una respuesta