Alineacions:

Inter Manacor: Sebastià Ginard, Pere M Morla, Miquel Febrer, Jordi Ramis, Pere Gomariz, Carlos Gonzalez, Pere J Martorell, Miguel A Alvarez, Jaume Martí, Bartolomé Rotger i Miquel Cladera.

Substitucions: Joan Pascual per Pere Gomariz (min.46), Jaume Barceló per Pere J Martorell (min.46), Juan A Riera per Jaume Martí (min.76), Pere Santandreu per Carlos Gonzalez (min.85) i Miquel A Mayol per Bartolomé Rotger (min.90)

Sant Jordi: Adrian Espinosa, Bartolomé M Mas, Joan C MaraÑon, Antoni Carrio, Pedro Rodriguez, Francisco J Olmedo, Jose Geovanny, Toni Pons, Gabriel A Reus, Ismael Ramon i Joan Martorell.

Substitucions: Tomeu Llinas per Francisco J Olmedo (min.62), Luis Tienda per Antoni Carrio (min.62), Christian Garcia per Gabriel A Reus (min.78), Lleonard Bujosa per Ismael Ramon (min.78) i Alejandro Corella per Toni Pons (min.88)

Gols: 0-1 Toni Pons (min 12), 1-1 Jaume Barceló (min 72) i 2-1 Jaume Barceló (min 90)

Àrbitre: Pedro Juan Moreno Valero. assistit per David Guasch Mir i Isaac Gutierrez Rodriguez.

Targetes: Pere Gomariz (groga, min 44), Carlos Gonzalez (groga, min 81), Miquel Febrer (groga, min 81), Bartolome Rotger (groga, min 81) i Manuel Leon (vermella, min 81) per a l’Inter Manacor. Gabriel A Reus (groga, min 26) i Ismael Ramon (groga, min 54) per al Sant Jordi.

Partit jugat aquest dissabte 30 d’Abril al municipal de Na Capellera on es veien ses cares dos rivals directes que es jugaven molt a aquest partit. Ja que els dos estan a les posicions d’accés directe.

Es va començar el partit amb molta intensitat i nerviosisme, que va afectar principalment al Inter que no aconseguia arribar en cap moment a porta. Sí que ho va fer el Sant Jordi amb un gran gol per tota l’esquadra d’en Toni Pons.

S’arribava al descans amb l’avantatja de 0-1 per part del Sant Jordi.

La segona part ja va ser una altra cosa, va sortir en Jimmi (Jaume Barceló) i va ser el que va marcar el primer gol de l’Inter, i que va fer que els dones més força per seguir endavant i atacant ja quasi tot el temps. Es varen fer uns 20 minuts d’infart on podia passar qualsevol cosa per part dels dos equips.

I va ser en Jaume Barceló qui va poder entrar el segon gol definitiu per l’Inter que quasi no s’ho podia creure.

S’ha de destacar la actuació d’una bat ucada que va donar color a un capvespre ple d’emocions.

L’inter Manacor amb aquesta victòria es planta líder en solitari a la classificació.

AIXÍ QUE ENDAVANT INTER I AMUNT!!!!

Deja una respuesta