L’HOSPITAL CELEBRA AVUI EL 25È ANIVERSARI AMB UN CONCERT I UN RECONEIXEMENT ALS 181 TREBALLADORS QUE COMPLEIXEN EL VINT-I-CINC ANYS AL CENTRE HOSPITALARI

La Setmana de la Música ha conclòs avui a l’Hospital de Manacor, enmarcat en els actes del 25è aniversari de la inauguració, amb el concert d’un total de nou instruments de vent.

El grup de música que ha actuat al hall ha estat format per Antònia Bauçà (zeladora) al saxo; Maria Victòria Romeo (infermera quiròfan) flauta travessera; Antònia Vives (ginecòloga), clarinet; Marina Andreu (ginecòloga) trombó; Vicenç San Cristobal (Manteniment) trompeta; Joan Toni Puigserver (metge adjunt Servei d’Urgències) trompeta; Margalida Català (tècnic de Laboratori), clarinet; Margalida Francisca Mesquida (tècnic de Laboratori) fagot i Margalida Calafell (supervisora Consultes Externes), trompa. Cal destacar que Margalida Calafell ha estat l’organitzadora d’aquestes actuacions musicals que s’han duit a terme els tres dies per part de diferents treballadors del centre hospitalari.

RECONEIXEMENT ALS TREBALLADORS QUE FAN 25 ANYS TREBALLANT A SA MÀNIGA DE CALA MILLOR

Avui vespre, està previst l’acte central a Sa Màniga de Cala Millor on es durà a terme el reconeixement als 181 treballadors en actiu que han complert els vint-i-cinc anys a l’Hospital de Manacor. Serà en el transcurs d’un acte que comptarà amb les actuacions de la Banda de Música de Manacor, dirigida per Eduard Bernabeu, el guitarrista Damià Timoner i el grup Tramudança.

Aquest reconeixement comptarà amb la presència de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol juntament amb la consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, el batle de Sant Llorenç, Josep Jaume i la directora gerent de l’Hospital, Catalina Vadell. Han confirmat la seva assistència la majoria de batles i regidors dels pobles de l’àrea d’influència de l’Hospital així com molts treballadors, familiars i amics que conformen aquesta gran família que és l’Hospital de Manacor.

 

 

Deja una respuesta