Des dels seus inicis en 2016, la Rafa Nadal Academy by Movistar va néixer amb una vocació internacional que li ha portat a expandir la seva metodologia d’entrenament en diferents punts del planeta. L’expansió a Kuwait amb la primera acadèmia fora d’Espanya va ser una fita clau en el desenvolupament i implementació de programes esportius fora de Mallorca, però aquesta internacionalització també s’ha dut a terme amb altres models que han ajudat al creixement de l’esport entre joves i adults mitjançant una altra tipologia de centres esportius.

Per això, i per a atendre la demanda existent en el sector turístic-esportiu, es van concebre els “Rafa Nadal Tenis Centri” (RNTC) com una nova línia de centres esportius, complementaris a la Rafa Nadal Academy a Mallorca i a Kuwait. Es tracta de complexos tenístics situats a l’entorn de ressorts vacacionals d’alta categoria en destins capdavanters en l’àmbit internacional. Després de l’obertura del primer Rafa Nadal Tenis Centri situat en ple cor del Carib mexicà (Costa Mujeres), i del RNTC emplaçat en la península de Halkidiki (un de les destinacions turístiques més importants de Grècia) avui s’ha anunciat oficialment l’obertura del pròxim RTNC a Hong Kong.

Aquest nou centre tenístic neix gràcies a la sinergia aconseguida amb Hong Kong Golf & Tenis Academy (HKGTA), un prestigiós centre esportiu el vessant tenístic del qual passarà a ser implementada amb el segell Rafa Nadal Tenis Centri i en la qual s’impartiran els programes de tenis elaborats amb la metodologia de la RNA i amb entrenadors de Mallorca desplaçats al país asiàtic.

El mateix Rafa Nadal s’ha mostrat molt il·lusionat amb l’obertura d’aquest projecte que veurà a la llum en menys de tres mesos: “Estem molt il·lusionats amb aquest nou projecte internacional a Hong Kong. Des de l’obertura de l’acadèmia a Mallorca fa 5 anys, sempre ens ha semblat molt interessant poder expandir la nostra metodologia a més països per a arribar al nombre més gros de persones possible. Per a nosaltres, comptar amb socis de confiança és fonamental i per això agraeixo a l’equip de HKGTA la seva enorme confiança en el projecte. Les instal·lacions són espectaculars i comptarem amb grans entrenadors al capdavant del Rafa Nadal Tenis Centri. Estic convençut que serà un èxit i que a poc a poc puguem continuar augmentant la nostra expansió internacional”.

L’objectiu del Rafa Nadal Tenis Centri en Hong Kong serà el d’oferir una formació tenística d’alta qualitat que ajudi a promocionar aquest esport al país gràcies als diferents programes personalitzats segons els diferents perfils de jugadors. Aquests programes han estat desenvolupats a partir d’un sistema d’entrenament exclusiu, basat en la reeixida experiència adquirida per Rafa Nadal i el seu equip tècnic durant gairebé 20 anys en el circuit professional.

La llavor esportiva sembrada a Mallorca ja ha germinat a Kuwait, Mèxic, Grècia i Hong Kong. I l’objectiu és perpetuar l’expansió internacional perquè el segell tenístic i humà del mateix Rafa Nadal pugui impregnar més països en els pròxims anys.

Deja una respuesta