Júnior LABORATORI22

Sénior Femení Benzineres Febrer Martí

 

Mini Masculí Bicicletes Caldentey

Iniciació Femení Cuida Tu Cabello

 

LES SÉNIORS BENZINERES FEBRER MARTÍ ES CLASSIFIQUEN PEL PLAYOFF D’ASCENS A LLIGA BALEAR

Després de la victòria dins Àgora Portals per 46 a 52 el nostre primer equip femení ha aconseguit la fita de classificar-se pels play-offs d’ascens a la lliga balear. Ha sigut un camí no mancat de dificultats però la bona tasca s’ha vist recompensada amb aquest premi que omple d’orgull a tota la família del Bàsquet Manacor. Ara queden dos partits de lliga per tal de decidir les posicions finals i la seu dels play-offs, i ben segur que les nostres jugadores i el cos tècnic treballaran de valent per acabar el més amunt possible! ENHORABONA, EQUIP!!!

Per la seva banda, els nostres séniors CÀRNIQUES SUNYER, afronten un cap de setmana a Menorca que els pot donar la classificació pels play-off d’ascens a lliga EBA. L’equip està treballant al màxim i, sigui quin sigui el resultat de la propera jornada, la temporada és i serà impressionant!

En categoria júnior, els jugadors del Restaurant ES PARC no pogueren aconseguir la victòria davant el Joan Capó, perdent per un ajustat 73 a 77. Per la seva banda els júniors LABORATORI22 venceren dins Sa Cabaneta per 50 a 65 en un partit d’alts i baixos, però que demostra la bona dinàmica del grup.

 

EL DISSABTE QUE VE LES INFANTILS FORN CA’N TÒFOL LLUITARAN PER UNA PLAÇA AL CAMPIONAT DE MALLORCA

Dissabte dia 30 d’abril a les 9.15 del matí a La Salle de Manacor, les nostres infantils de lliga especial jugaran contra l’Andratx per una plaça en el Campionat de Mallorca que es disputarà a Alcúdia.

Les nostres nines estan fent una gran temporada i tindran l’oportunitat d’acabar la lliga a casa en un partit que ben segur serà molt emocionant i que, en cas de victòria per més de vuit punts, donaria el premi d’acabar entre els quatre millors equips de la nostra illa. Esperem tenir les graderies de La Salle ben plenes per donar suport al nostre equip.

 

ELS MINIS BICICLETES CALDENTEY  I LES MINIS INNOVATEC SECURITY MOSTREN LA SEVA GRAN EVOLUCIÓ DINS LA LLIGA ESPECIAL

Els nostres dos equips mini de categoria especial estan realitzant un gran final de temporada I reflexen dins la pista l’excel·lent tasca que estan realitzant els entrenadors i entrenadores amb aquests dos joves equips.

El mini masculí va competir al màxim divendres contra el Sant Josep perdent per un ajustat 83 a 79 i diumenge va guanyar de manera clara al Campos per 75 a 57. Per la seva banda, les nostres minis guanyaren el seu primer partit a la lliga especial davant el Campos per un espectacular 49 a 92 demostrant la gran progressió que ha sofert l’equip al llarg dels mesos.

 

ELS EQUIPS PRE-MINIS I ELS EQUIPS D’INICIACIÓ DEL CLUB SEGUEIXEN DISFRUTANT PARTIT A PARTIT

Els nostres pre-minis PARERA ARQUITECTES, les nostres pre-minis AIXAM MANACOR, els nins de l’iniciació masculí i les nines de l’iniciació CUIDA TU CABELLO segueixen mostrant setmana a setmana les seves ganes de bàsquet i la seva excel·lent evolució.

És una gran alegria pel nostre Club poder comptar amb aquests jovenets i aquestes jovenetes que disfruten del bàsquet i ens fan gaudir al màxim!

Altres resultats:

INFANTIL MASCULÍ OFI-ILLA 78 – CB POLLENÇA 27

SANTA MARIA 75 – INFANTIL MASCULÍ OPTICALIA MANACOR 48

INFANTIL MASCULÍ PASTISSERIA RAMIS 84 – CB SA CABANETA 53

Deja una respuesta