La ciutat navarresa Pamplona serà la seu per a aquesta edició 2022 del campionat d’Espanya dels jocs escolars i de la joventut. Aquest cap de setmana totes les autonomies posaran a prova a la seva més jove pedrera els infantils sub. 15 (13 i 14 anys) i els cadets sub. 17.(15,16 i 17 anys)
El Renshinkan participa amb 4 aspirants a la medalla, tots en categoria infantil. Adrià Cardoso,Erik Costat, Jaume Joan Mas i Debora Briguitte. Pep Mascaró assisteix com a delegat de la Federació Balear.

MANOLO PEÑA I LLUIS LLULL, A la recerca de la MEDALLA NACIONAL MODALITAT KATAS

La Kime no kata, serà la figura que presentarà els dos esportistes del Renshinkan Ells campions de Balears d’aquesta modalitat té un seriós compromís aquest divendres en el Pavelló Navarresa Sorra de Pamplona.

Deja una respuesta