Alineacions:

Manacor: Jaume Ferrer, Xavier BauzaBartolomé GalmesSebastia Sastre, Joan Roig, Nicolás Rubio, Gabriel Gili, Daniel Codina, Francisco Gari, Onofre Riera i Rodrigo Pascual Cuenca.

Substitucions: Alejandro Bonilla per Xavier Bauza (min.41), Joan Mari per Bartolomé Galmes (min.70), Miquel Ginard per Daniel Codina (min.86), Rafel Magro per Gabriel Gili (min.86) i Jaime Manresa per (min.86)

Poblense: Joan C Sánchez, Miquel Borras, Pere Amer, Miguel A Capella, Miquel Jaume, Javier Moreno, Jaime Vidal, Miquel Alorda, Bartomeu Horrach, Antoni Peñafort i Joan Salva.

Substitucions: Alejandro Álvarez per Jaime Vidal (min.61), Mateo Ferrer per Bartomeu Horrach (min.61), Nicolás Fernández per Antoni Peñafort (min.81), Josep Payeras per Miquel Alorda (min.88) i Juan Cifre per Miguel A Capella (min.88)

Gols: 0-1 Miquel Alorda (min 2), 0-2 Joan Salva (min 18) i 0-3 Mateo Ferrer (min 74)

Àrbitre: Iván González Gonzálezassistit per Alejandro Murillo Yustos i Gaizka De Sousa Rebollo.

Targetes: Xavier Bauza (groga, min 40) i Rodrigo Pascual (groga, min 78) per al Manacor. Bartomeu Horrach (groga, min 54), Javier Moreno (groga, min 68), Miquel Alorda (groga, min 78) i Joan C Sánchez (vermella, min 80) per al Poblense.

Comentari:

El Poblense s’emporta la victòria i suma tres punts molt importants davant un rival directe el CD Manacor en la seva lluita pel Subcampionat, amb un excel·lent arbitratge d’Iván González González ben assistit per Alejandro Murillo Yustos i Gaizka De Souza Rebollo,

Partit on el CD Manacor i el Poblense es jugaven bona part de les seves opcions d’aconseguir el Subcampionat, al Manacor li bastava amb un punt i al Poblense no li valia una altra que sumar els tres punts en joc, quan els jugadors a un no s’havien assentat sobre el terreny de joc, va arribar el primer per al quadre visitant, després d’una sortida en fals del porter Local Jaume 0-1 per mediació de Alorda que no va desaprofitar el regal, amb el Manacor a la recerca de l’empat va arribar el segon del Poblense aquesta vegada va ser Salva, que es va anar per banda per a batre a Jaume 0-2, amb 20 minutos de joc i el partit totalment encarrilat per part visitant, el millor que li va poder passar al Manacor és arribar al descans.

La segona part el Manacor va tirar de casta i orgull i ocasions de sobres va tenir per a escurçar distàncies en el marcador, però no era el dia dels davanters Locals i com se sol dir ni jugant dos dies haguessin trobat el gol, el que si el va trobar va ser Mateo Ferrer 0-3, en definitiva dur correctiu per a un Manacor que va merèixer mes en forma de gols no de resultat, perquè el Poblense es va fer creditor a la victòria, on el pitjor va ser la fragilitat defensiva del CD Manacor, tirant a faltar al Kaiser Veïna i a Bonilla a pesar que aquest salt al terreny de joc però quan estava tot el peix venut, el millor que el CD Manacor malgrat la derrota continuen depenent d’ells per a aconseguir el Subcampionat que els portaria a altre de disputar el Playoff d’ascens a jugar la copa del Rei, perquè res emoció fins al final li ho juguessin tot en Soller, on estem segurs que surtin els que surtin ho donaran tot per a sumar una victòria que aquests jugadors es mereixen mes que ningú

Deja una respuesta