Alineacions:

Són Sardina: Alex Miguel, Albert Serra, Ángel Moreno, Luis Gutiérrez, Marcos J Polit De l’Obra, Joan C Sánchez, Iván Martínez, Papa Sina, Carlos Jorge Duraes, Andreu Sureda i Juan Felipe Rendon.

Substitucions: Christian Alexander per (min.67), Marc Rosselló per Luis Gutiérrez (min.67), Gabriel Gaya per Papa Sina (min.77) i Sergi Martorell per (min.78)

Inter Manacor: Sebastia Ginard, Miquel A Mayol, Miquel Febrer, Antoni Xavier, Pere GomárizCarlos González, Miguel A Álvarez, Pere Santandreu, Jaume Barceló, Jaume Martí i Miquel Cladera.

Substitucions: Pere J Martorell per Pere Santandreu (min.59), Juan A Riera per Jaume Martí (min.59), Josep García per Jaume Barceló (min.70), Joan Pascual per Carlos González (min.70) i Andrés Salines per Antoni Xavier (min.80)

Gols: 0-1 Pere Santandreu (min 6) i 0-2 Jaume Martí (min 30)

Àrbitre: Carlos Aguilar Illasassistit per Pedro Galipienso Rodríguez i Biel Rodríguez Kruger.

Targetes: Andreu Sureda (groga, min 58) i Juan Felipe (groga, min 74) per al Són Sardina

Partit de l’Inter Manacor jugat aquest dissabte 23 d’abril dins el camp municipal de Son Sardina. Un dia on quasi el vent es feia protagonista de les jugades i no deixava fer un joc net. Així i tot, podem dir que va ser un partit jugat amb esportivitat per part dels dos equips.
L)Inter es posava per davant a n’el marcador el minut 6 de la primera part Per mediació de Pere Santandreu qui aprofitant un descuit de l’equip local posava el 0-1 i es començava a respirar un poc després de començar amb un joc excessivament ràpid.
Al minut 30  també en Jaume Martí enfilava el segon gol i definitiu del partit on no es varen poder veure més gols per part de cap equip.
Els visitants varen seguir amb el joc seriós i conscient, però no podien arribar a culminar la jugada tal i com haguessin volgut.
També el Son Sardina va tenir alguna ocasió de gol que molt bé va interceptar el porter de l’Inter Tià Ginart.
L’Inter Manacor aquesta semana es posa líder de la classificació empatat a punts amb el Porreres, Durant aquets darrers partits no es pot tenir cap errada perque així com es pujar també es baixa ja que tots els equips de la part alta es duen molt pocs punts .
L’Inter espera la visita del Sant Jordi partit que promet ser interessant per la rivalidat que hi ha hagut sempre entre aquets dos grans equips que han tingut una trajectòria totalment paral·lela a través de aquets 10 anys .
Sort Inter i a jugar!!!!

Deja una respuesta