Del 23 al 29 de maig els millors jugadors de pàdel del món, en categoria masculina i femenina, es donaran cita en la Rafa Nadal Academy by Movistar

Aquest divendres 22 d’abril estan a Mallorca algunes de les estrelles del pàdel mundial promocionant l’esdeveniment en un Pro-Am en el també es donaran cita alguns VIPS.

Mallorca serà l’escenari d’un torneig del circuit World Padel Tour que reunirà a alguns dels millors jugadors del planeta en un emplaçament icònic. La cita tindrà lloc del 23 al 29 de maig en la Rafa Nadal Academy by Movistar (Manacor) on es disputarà el ‘TAU Ceràmica Mallorca Challenger’, amb el patrocini de la Fundació Mallorca Turisme i del Govern dels Illes Balears.
Per a aquest esdeveniment, la Rafa Nadal Academy by Movistar situarà la pista central en el cor de la instal·lació i tindrà capacitat per a més de 1.200 espectadors. Un escenari de luxe per a tornar a gaudir del millor pàdel del món a Mallorca.
Durant una apassionant setmana, s’espera la presència a Mallorca d’estrelles com Miguel Lamperti, Jon Sanz, Javier Garrido, ‘Coki’ Nieto i Agustín Gómez Silingo. En el quadre femení podrien comparèixer estrelles com Carolina Navarro, les germanes Sánchez-Alayeto, Lucía Sainz, Marta Ortega i Bea González, que garantiran un espectacle esportiu de primer nivell.
Per a escalfar motors, aquest divendres dia 22 d’abril a les 10.00 tindrà lloc en les instal·lacions de la Rafa Nadal Academy by Movistar la presentació oficial del torneig ‘TAU Ceràmica Mallorca Challenger’ amb un Pro-Am en el qual participaran Carolina Navarro, les germanes Sánchez-Alayeto, Lucía Sainz, Bea González, Koki Nieto, Javi Garrido així com altres rostres coneguts

Deja una respuesta