Les instal·lacions del Poliesportiu Marga Fullana van estar al màxim, 152 van ser els joves esportistes que van prendre part en aquesta 11ª edició del Torneig Mestre Guillem Galmés.

Aquest festival està patrocinat per l’Ajuntament, organitzat per l ‘AMIPA del Col-legi de Sant Llorenç Mestre Guillem Galmés i pel Judo Renshinkan. Va constar de dues modalitats diferents, l’exhibició tècnica de randori, les edats van dels 3 als 7 anys i la competició, dels 7 als 14 , els no interessats a competir tenien també les seves categories reservades en la modalitat exhibició.

S’inicia el campionat amb les paraules de benvinguda per part de la regidora d’esports, Antònia Bauçà amb el lliurament de les plaques commemoratives de les escoles participants. El lliurament de premis i les paraules de cloenda van ser per part del representant de l’ AMIPAsr Pere Andreu.

Amb una inscripció de 152 nens i nenes, el Dijous Sant dia 14, les instal·lacions del poliesportiu Marga Fullana, van estar plenes d’acompanyants i aficionats per veure el millor judo de les promeses Balears. Els representaven un total de 11 escoles. De Petra: COL.LEGI FRAI JUNIPER SERRA, de Manacor: el RENSHINKAN, i els Col·legis, MOLÍ D’EN XEMA, LA PUREZA DE MARIA, SIMÓ BALLESTER, JAUME VIDAL i ALCOVER,de Sa Coma, COL.LEGI PUNTA DE N’AMER, de Cala Millor: COL.LEGI NA PENYAL, de la Colònia de Sant Pere el COL·LEGI ROSA dELS VENTS, de Cala Ratjada el RENSHINKAN i de Sant Llorenç els organitzadors, el COL·LEGI MESTRE GUILLEM GALMÉS.

Deja una respuesta