i

Alineacions:

Binissalem: Matías Ferrer, Joan C Murillo, Samuel Fernández, Antonio Del Castell, Cristian Sánchez, Manuel Jesús Sánchez, Iván Fragoso, Enrique Muñoz Torrero, Jaume Pons, José A Campos i Bartomeu Riutord.

Substitucions: Antoni Valles per José A Campos (min.46), Agustín J per Jaume Pons (min.59), Sergi Oliver per Iván Fragoso (min.68), Adrià Vallespir per (min.68) i Miguel Forteza per Joan C Murillo (min.73)

Manacor: Jaume Ferrer, Xavier Bauza, Bartolomé Galmes, Joan Mari, Sebastia Sastre, Nicolás Rubio, Gabriel Gili, Bartolomé Sancho, Francisco Gari, Onofre Riera i Rodrigo Pascual.

Substitucions: Joan Roig per Joan Mari (min.68), Miquel Ginard per Gabriel Gili (min.74), Rafel Magro per Rodrigo Pascual (min.74), Jaime Manresa per Sebastia Sastre (min.90) i Daniel Codina per Nicolás Rubio (min.90)

Gols: 0-1 Rodrigo Pascual (min 62) i 0-2 Joan Roig (min 88)

Àrbitre: Adán Rivas Piñeiro. assistit per Alan Nahuel Giri-la Gómez i Pep Toni Gari Coll.

Targetes: José A Campos (groga, min 33), Matías Ferrer (groga, min 68) i Bartomeu Riutord (groga, min 89) per al Binissalem.

Incidències: Demà amb un sol excessiu per a la practica del futbol i acceptable assistència de publico en les graderies .

Pareix que el Mister Mut ha deixat la lliçó ben apresa al seu equip i segueixen imbatuts des que s’en va anar.

El Binissalem li ha plantat cara al Manacor en la primera meitat , aconseguint marxar-se al descans amb la porteria imbatuda i el 0-0 en el marcador .
En la segona part els visitants han sortit mes incisius i en el 62 en una pilota llarga a l’esquena de la defensa , Rodri es planta davant el meta local i ho bat per alt col·locant el 0-1 en el marcador . A partir d’hi ha carrusel de canvis en tots dos equips on es demostra que els visitants tenen un fons d’armari mes potent , i en els últims minuts del temps reglamentari l’incorporat Roig tanca el partit amb el definitiu 0-2

Deja una respuesta