Com sempre que el seu calendari i les seves circumstàncies li ho permeten, Rafa Nadal s’ha interessat per l’evolució tenística i personal dels jugadors de la Rafa Nadal Academy by Movistar recorrent aquesta setmana les pistes i avaluant la progressió dels joves que es formen a Manacor durant tot l’any.

Durant el seu recorregut, Rafa ha estat acompanyat pels Head Coaches de l’Acadèmia Marc Górriz, Joan Bosch i Gustavo Marcaccio, que li han anat explicant la conjuntura específica de cada tennista, orientant la visita per les diferents pistes. Dins de la visita, Rafa ha tingut temps per a departir amb els diferents grups de jugadors interessant-se pel seu nivell competitiu i, especialment, per la seva situació personal. Rafa ha aprofitat per a xerrar de manera més extensa amb Natalia Mordosova, una de les 3 entrenadores ucraïneses que actualment treballen en el centre esportiu, interessant-se per la seva situació.

Rafa també ha visitat les 7 pistes de terra batuda semicobertes que s’han estrenat enguany, així com les obres de les 8 noves pistes de terra que han començat a construir-se aquesta setmana.
En aquest període de l’any els jugadors de la Rafa Nadal Academy by Movistar preparen també el tram final del curs acadèmic, on tornaran a compartir un moment emotiu amb el mateix Rafa durant la graduació que tindrà lloc just després de Roland Garros.

Deja una respuesta