Partit celebrat en setmana santa, i un capvespre de molt de sol i calor. A les 16.30 h.  es podia notar un calor casi estiuenc.
L’Inter Manacor podem dir que va portar la batuta del partit durant els 90 minuts i així es reflecteix al resultat  ben abultat de gols.

En Carlos Gonzalez després d’una jugada on agafar la pilota i es  va posar per davant del gran porter que té el Ferriolense per tirar la pilota per damunt del seu cap, cosa que per la gran altura del porter, pareixia missió impossible, però que el Carlos ho va aconseguir  i així apuntant-se el primer gol del partit.
El segon arribar també d’una bona jugada on es posar la pilota els peus d’en Tomeu Rotger qui, fins que no va tenir el gol assegurat, no va xutar a porta, així es posen amb un bon 2-0 i es comença a respirar un poc.
No tarda a arribar el tercer gol, un altra vegada de les botes del Carlos qui amb un parell de regates arribar, i  endinsar el 3.-0
Així s’arribà al descans.
La segona part també podem dir que l’Inter va seguir amb el mateix bon joc i es va arribar a porta un parell de vegades, inclosa l’anul·lació d’un gol en fora joc.
Al minut.56 es va produir un penalti per part del ferriolense i es va  arribar el 4-0.
En definitiva un bon partit per part de l’Inter que segueix a la segona posició de la classificació i és un dels candidats de moment al play-off.

Alineacions:
Inter Manacor: Sebastia Ginard, Pere M Morla, Miquel A Mayol, Miquel Febrer, Jordi Ramis, Joan Pascual, Pere Gomáriz, Carlos González, Jaume Martí, Bartolomé Rotger i Miquel Cladera.

Substitucions: Miguel A Álvarez per Joan Pascual (min.46), Antoni Xavier per Jaume Martí (min.52), Josep García per Pere M Morla (min.75), Jaume Barceló per Bartolomé Rotger (min.75) i Pere J Martorell per Carlos González (min.85)

Ferriolense: Mendy Abdourahamane, Antonio Peset, Frabricio E, Sergio Roque, Rafael Caldentey, Miguel A Segura, Aitor Rendon, Cristian J Alfaro Sánchez, Cristian Fortis, Héctor Pons i Pablo Rullan.

Substitucions: David Jover per Aitor Rendon (min.56), Álvaro Caraballo per Miguel A Segura (min.56), Pedro Mir per Antonio Peset (min.65), David Zamora per Héctor Pons (min.65) i Carles Sabrafin per Frabricio E (min.79)

Gols: 1-0 Carlos González (min 19), 2-0 Bartolomé Rotger (min 36), 3-0 Carlos González (min 39) i 4-0 Pere Gomáriz (min 56)

Àrbitre: Bernardo Adrián Soriano Juan. assistit per Gabriel Fiol Alzamora i Javier Martin Massanet.

Targetes: Luis Miguel (groga, min 15), Bartolomé Rotger (groga, min 75) i Pere M Morla (groga, min 75) per a l’Inter Manacor. Rafael Caldentey (groga, min 15), Frabricio E (groga, min 15), Héctor Pons (groga, min 41) i Miguel A Segura (groga, min 59) per al Ferriolense

Deja una respuesta