El 28 d’abril es presentarà un projecte que materialitza la inquietud de Rafa Nadal per deixar un llegat a la societat de la mà de la Universitat Alfons X el Savi.
El pròxim 28 d’abril a les 10.00h Rafa Nadal i la Universitat Alfons X el Savi presentaran UAX Rafa Nadal Sports University, en un esdeveniment que tindrà lloc al Campus de Villanueva de la Canyada de la Universitat Alfons X el Savi.
UAX Rafa Nadal Sports University conjuminarà el model de treball de Rafa Nadal, recognoscible pels seus valors i per la seva metodologia esportiva i acadèmica, ja implantada en centres esportius i escolars com la Rafa Nadal Academy by Movistar i la Rafa Nadal School, amb l’ADN de la Universitat Alfons X el Savi, constituït des de l’excel·lència acadèmica, l’aprenentatge disruptiu, la innovació i la connexió professional. Claus per a desenvolupar el talent que demanda la indústria.

El mateix Rafa Nadal, acompanyat per Jesús Núñez, president de la Universitat Alfons X el Savi i Javier Cano Lucaya, el seu Conseller Delegat, revelaran les claus d’aquesta nova proposta educativa única orientada a generar un impacte real en l’ocupabilitat i creixement professional a nivell internacional.
També seran presents en l’acte algunes de les persones més rellevants de l’equip de Rafa i de la UAX que, acompanyats de grans professionals del sector, tindran l’important paper de consolidar aquesta nova proposta universitària amb abast internacional que neix amb el propòsit clar de formar a professionals amb valors, capaços de transformar la indústria esportiva amb les màximes garanties d’èxit.
Esperem que aquest esdeveniment resulti del seu interès.

Deja una respuesta