Un home tenia una ordre d’expulsió del territori Schengen per un període de cinc anys, Manacor

A l’home li consten multitud d’antecedents amb un total de dotze procediments judicials

Dissabte passat, agents de la Policia Nacional a Manacor, van procedir a l’execució de Decret d’Expulsió contra un individu amb una expulsió del territori Schengen per un període de cinc anys.

L’expulsat es tracta d’un home d’origen brasiler, al qual li consten multitud d’antecedents policials, entre altres, delictes contra les persones i violència de gènere, així com un total de 12 procediments judicials.

Els agents van expulsar del territori espanyol al presumpte autor

Una vegada localitzat el encartado, es va procedir a la seva detenció, i una vegada realitzades les gestions legalment establertes amb la Delegació de Govern de les Illes Balears i amb els Jutjats d’Instrucció corresponents als procediments judicials que tenia oberts, per part de Policies adscrits al Subgrup Operatiu d’Estrangers de la Brigada Local de Policia Judicial a Manacor, es va procedir a la materialització de l’expulsió, dins de les 72 hores següents de la detenció, sent traslladat des de la comissaria a Manacor, fins al Brasil, donant compliment a l’ordre d’expulsió dictada.

Deja una respuesta