Abans de fer el comentari, volem exposar que en la primera part no ha existit cap jugada del CD. Manacor. ( només dos serveis de cantonada i sense perill ). Per aquest motiu, no hem pogut destacar res del conjunt visitant.

El col·legiat autoritza l’inici de la trobada i mou la pilota el CD. Manacor. Minut 2 Jaime Tovar té la primera oportunitat. Però la defensa de l’equip de Manacor ha actuat amb prestesa, i això ha salvat a l’equip d’encaixar el primer gol. En el minut 5 el col·legiat castiga amb una falta a uns 5 metres de la frontal de l’àrea, l’executa Javier Llabrés, però en aquesta ocasió estavella la pilota en la barrera.

Ja tocant el minut 8 Thomas Giaquinto porta el control de la pilota, progrés i des de la línia frontal de l’àrea, solta una fuetada i Aaron Gómez genoll en el sòl deté amb molta seguretat.

GOOL !! min.10. Javier Albín executa un corner en curt, la defensa rebutja caient la pilota als peus de Josep Gayá, que defineix la jugada enviant la pilota al fons de les malles d’Aaron Gómez, pujant el 1-0 en el marcador de Son Bibiloni. Des d’aquest moment el RCD. Mallorca B, era equip de 2a RFEF.

Ara després d’haver rebut aquest llast causat pel gol, tan indesitjat com inesperat, el CD. Manacor ha quedat esgavellat, i ara més que mai els jugadors han de saber coadjuvar i sota cap aspecte perdre la oriflama ni el seu propi adn. Si poden els pupils del conjunt blanc-i-vermell, ara hauran d’atacar com un selacio, i amb això intentar obrir la ferida al conjunt mallorquinista, i furgar en ella per a no deixar-la cicatritzar durant el temps que resta de partit. No queda una altra.

El partit continua i en el minut 15 Thomas Giaquinto posa una pilota llarga a Miguel Martín, però malgrat la seva ràpida carrera, no pot evitar que es perdi per línia de fons. Ja travessant el minut 25 Miguel Martín després de sortejar a dos contraris, xuta molt fort, però la pilota le coje l’efecte contrari, i es va molt lluny de la porteria del conjunt de la Comarca de Llevant.

LESION JUGADOR DEL RCD.MALLORCA B .- En el minut 29 es lesiona Thomas Giaquinto amb problemes musculars. No pot seguir en el rectangle de joc i és substituït per Elias Chentouf.

Transitant pel minut 34 hi ha una bonica jugat que acaba amb un centre de David Valverde a Javi Llabrés, que lliure de marca i solo en el segon pal no arriba a rematar per escassos centímetres, la qual cosa hagués pogut ser el segon gol de la capital. En el minut 42 Nico Rubio arriba per primera vegada amb avantatge a l’àrea de Leo Román, però després d’un dribling sec, la defensa mallorquinista té temps suficient per a buidar la pilota cap a un lateral del camp.

És l’última jugada destacable d’aquest primer acte.

RESUM DE LA PRIMERA PART

El RCD. Mallorca B, ha fet en aquesta primera part un joc pràctic i sagaç, amb una pressió en el centre del camp que asfixiava al rival, que veia amb impotència, no poder arribar als dominis del meta del conjunt palmesà. El CD. Manacor no ha sabut o no ha pogut mai trencar la barrera del centre del camp, ha estat dominat en totes les seves línies i ara en la segona part, el míster és segur que donarà unes ordres estrictes i ben definides als seus nois, on els exigirà personalitzar amb bon criteri totes les accions ofensives, no deixar fissures en defensa i saltar al terreny de joc amb el ple convenciment de derrotar al rival. Després de jugar-se els minuts afegits, el col·legiat mana als jugadors als seus respectius vestíbuls per al descans reglamentari.

Segona part

Comença la segona part i el conjunt de Manacor fa dos canvis : es queden en el vestuari Rodrigo Pascual Cuenca i Xavier Bauzá, i salten al terreny de joc Rafael Magro i Joan Marí, suposem que obligats per a compensar molt més l’equip, i donar-li força en la zona ofensiva.

COMENÇA EL FESTIVAL D’AARON GOMEZ

En el minut 48 Javier Llabrés després de progressar i entrar a l’interior de l’àrea, solta una fuetada ,míssil terra-aire, al qual correspon amb una espectacular intervenció d’Aaron Gómez que posa una mà celestial llançant-se per la pilota, manant-lo a servei de cantonada. Tant el jugador com al porter li han dedicat un fort aplaudiment, perquè s’ho mereixien tots dos.

Per fi .!! arriba el primer xut a porta amb perill del CD. Manacor. És Joan Roig que xuta ras i obliga a intervenir a Leo Román, que deté el cuir amb moltes dificultats. L’equip de la zona oriental de Mallorca sembla que s’ha sacsejat de damunt la llarga letargia que l’ha penalitzat amb el gol mallorquinista, davant el poc joc ofert fins a aquest minut.

GOOL ! Min. 61 Hi ha una jugada a escàs un metre de la línia de gol davant del meta Aaron Gómez, Juan Roig en voler evitar un gol, el que fa és que introdueix el cuir en la seva pròpia meta, davant la desesperació de l’equip per la infortunada acció. Puja el 2-0 en l’electrònic de la bombonera de Son Bibiloni. El RCD. Mallorca comença a posar terra en els dígits del marcador.

Gradualment ens anem acostant a l’últim terç del partit. En el minut 64 Bonica jugada del CD. Manacor, la pilota arriba a Biel Gili, aquest centra, i rla rematada de cap de Nico Rubio, acaba entre els guants del meta del conjunt mallorquinista. Yá en el minut 70 Miguel Llabrés escorat a la dreta de la meta visitant, xuta molt ben adreçat i de nou apareix el salvador Aaron Gómez, que amb una portentosa intervenció evita un nou gol del conjunt de Julian Robles.

GOOL .!! Rafael Sancho, comet un error alevin o infantil, en donar-li la pilota a Ibrahim Yalatif, que només davant d’Aaron no perdona i fa pujar el 3-0 en el marcador. Encara sort que la trobada pràcticament estava ja sentenciat, però l’error ha estat NO gravíssim, sinó el que li segueix.

Yá en les acaballes de la trobada en el minut 75 Javier Albín el prova des de llarga distància, però la pilota agafa l’efecte contrari i es va molt alt, per sobre del pal llarg del meta del conjunt blanc-i-vermell. En el minut 77 el col·legiat castiga amb una falta directa a l’equip mallorqunista en el vèrtex esquerre de l’àrea, l’executa Biel Gili i l’estrella en la barrera del conjunt de la capital.

Ja no s’han produït alteracions en el marcador, i la trobada acaba amb aquest clar avantatge del RCD. Mallorca B, un epilogo molt bonic tancant una gran temporada.

EL MILLOR DEL PARTIT : AARON GOMEZ,. Avui el CD. Manacor podria haver collit un resultat d’escàndol de no ser per l’actuació de la seva meta Aaron Gómez, que ha salvat en tres ocasions, que l’equip de Julian Robles ampliés el resultat. Sens dubte el millor del CD. Manacor.

EL MES ESPECTACULAR DEL PARTIT : No tenim dubte que el millor ha estat veure completament plenes les tribunes del Camp Tomeu Serra, a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio, amb l’afició animant constantment al seu equip.

EL MAS HISTORICO DEL PARTIT : Sín cap dubte l’ASCENS A 2a DIVISION RFEF, una meta que es planificava a principi de temporada, i aquest matí dominical el RCD. Mallorca l’ha fet realitat.

RESUM DEL PARTIT

El resum d’avui el podem fer felicitant a tot el cos tècnic, encapçalat per Julián Robles, a tots els jugadors sense excepció, que poden sentir-se orgullosos i amb el deure compliment, també la nostra felicitació a tota la família mallorquinista, que jornada rere jornada ha acompanyat al seu equip, vivint tardes de glòria, i sofrint tardes de dolor. Avui el mèrit és per a tots els que han fet possible que el RCD. Mallorca B, sigui de 2a RFEFAlineaciones:

RCD Mallorca «B»: Leonardo Román, Josep A Gaya, Jaime De les Marines Gil, Javier Albín, Thomas Giaquinto, Jaume Tovar, Javier Llabrés, David López, Ibrahim Yalatif, Miguel Martin i David Valverde.

Substitucions: Elias Chentouf per Thomas Giaquinto (min.29), Julen Álvarez per Ibrahim Yalatif (min.80), David Conejero per Javier Llabrés (min.85), Juan Carlos per David López (min.85) i Antonio Frau per Javier Albín (min.85)

CD Manacor: Aaron A Gómez, Xavier Bauza, Sebastia Sastre, Joan Roig, Nicolás Rubio, Gabriel Gili, Bartolomé Sancho, Francisco Gari, Onofre Riera, Jaime Manresa i Rodrigo Pascual.

Substitucions: Rafel Magro per Rodrigo Pascual (min.46), Joan Mari per Xavier Bauza (min.46), Bartolomé Galmes per Jaime Manresa (min.67), Miquel Ginard per Joan Roig (min.72) i Francisco (54′) per (min.)

Gols: 1-0 Josep A Gaya (min 10), 2-0 Joan Roig en (p.p)(min 61) i 3-0 Ibrahim Yalatif (min 71)

Àrbitre: Damián Sebastián Ferretjans Arrom. assistit per Daniel Marín Cano i Víctor Manuel Morey García.

Targetes: Elias Chentouf (groga, min 74) i Josep A Gaya (groga, min 81) per al Mallorca «B». Francisco Gari (groga, min 54), Joan Mari (groga, min 79) i Francisco Gari (groga, min 89) per al Manacor

Deja una respuesta