Partit interessant el jugat el diumenge horabaixa al poliesportiu de Calvià. On tots els jugadors varen jugar d’una manera ordenada i seriosa i com a resultat es pogueren sumar els tres punts que els col·loca a segona posició, aquesta setmana.

Tant una part de partit com l’altre varen dur el mateix ritme i seguretat. No vol dir que no fos un partit difícil i que no hi hagués un bon rival davant. Però l’Inter va sabre atacar i defensar els moments oportuns i com sempre el seu guarda meta, Tià Ginard va sabre defensar la porteria amb bona habilitat.

El primer gol va arribar al minut 29  de la primera part, de pilota aturada és llançar una falta i donar al cap d’en Tomeu Rotger que va rematar directa a porta i aconseguien el primer gol del partit.

A la segona part després d’un parell de vegades  fallides que en Carlos Gonzalez intentàs fugir amb la pilota als peus i no ho logràs, en una d’aquestes, aconsegueix enviar un bon passe al Jimmi que aprofitar per endinsar el segon gol.

Ja en  al temps de descompte el Calvià aprofitar per fer el seu gol, en  una polèmica jugada on es demanava el fora de joc i no es va pitar.

Acabar el partit amb 1-2, molt bon resultat per l’Inter que intentarà a les totes mantenir-se a les més altes posicions i poder així accedir al Play-Off.

Alineacions:

lvia: Sergio Fuentes, David Van Dyck, Jordi Guarnizo, José Enrique Caicedo, José A la Canyada, Jaume Terrasa, Ismael Zamoum, Luis Uguet, Igor Asensio, Álvaro Palacios i José Manuel Diaz.

Substitucions: Mario Muñoz per (min.60), Isaac Sánchez per Jordi Guarnizo (min.60), Marc Sastre per Ismael Zamoum (min.68), Raúl Fuentes per Jaume Terrasa (min.68) i David Contreras per (min.77)

Inter Manacor: Sebastia Ginard, Pere M Morla, Miquel Febrer, Antoni Xavier, Jordi Ramis, Pere Gomáriz, Carlos González, Miguel A Álvarez, Pere Santandreu, Jaume Barceló i Bartolomé Rotger.

Substitucions: Joan Pascual per Pere Santandreu (min.46), Andrés Salines per Jaume Barceló (min.82), Josep García per Carlos González (min.89) i Antoni Llull per Antoni Xavier (min.90)

Gols: 0-1 Bartolome Rotger (min 29), 0-2 Jaume Barceló (min 68) i 1-2 Raúl Fuentes (min 90)

Àrbitre: David Onetto Bevia. assistit per Pep Toni Gari Coll i Gaizka De Sousa Rebollo.

Targetes: Álvaro Palacios (groga, min 10), Sergi Rigo (groga, min 47), Igor Asensio (groga, min 72), Luis Uguet (groga, min 74), Marc Sastre (groga, min 90) i Mario Muñoz (groga, min 90) per al Calvia. Miquel Febrer (groga, min 46) i Carlos González (groga, min 89) per a l’Inter Manacor

Deja una respuesta