A Manacor en parlar de cuina Macrobiòtica o mes bén dit cuina energètica mixta, provinent de molts  de  mestres i cultures, és indispensable parlar de na Serrat Archs i de la botiga Traful que es troba al carrer Sa Cabana,4 .
Na Serrat tal com vàrem comentar a la col·laboració que ens va donar el mes passat, realitza una sèrie de xerrades cada mes i un cop al mes, també, de taller de cuina, on explica teòrica i pràcticament les receptes de les quals ha parlat i dona a degustar-les.
Són plats o begudes que te dóna idees per ampliar els coneixements damunt aquesta interessant cuina i maneres de cuinar. Per la salut tant física com mental.
El primer mes es va dedicar als cereals tal com és millor prendre’ls. I aquest mes d’abril al taller ha ensenyat a fer tota classe de llets en vegetals i en cereals.
Són dues hores de taller molt ben aprofitades en bona companya i bon berenar.
Si interessa,no perdeu l’oportunitat i apuntau-vos, que encara hi sou a temps,aquests dos mesos vinents de poder gaudir d’aquesta excepcional cuina que de cada vegada té més adeptes.
Aquí posam unes quantes de les fotografies del mes d’abril.

Deja una respuesta