Alineacions:
Inter Manacor: Sebastia Ginard, Pere M Morla, Miquel Febrer, Antoni Xavier Llull, Jordi Ramis, Joan PascualCarlos González, Miguel A Álvarez, Jaume Barceló, Jaume Martí i Miquel Cladera.

Substitucions: Pablo Vadell per Joan Pascual (min.46), Miquel A Mayol per Miquel Febrer (min.62), Pere Gomáriz per Carlos González (min.62), Andrés Salines per Jaume Barceló (min.62) i Josep García per (min.76)

Petra: Antoni MonroigBartolomé Morey, Joan M Bauza, Vicenç Bestard, Antoni Monroig, Miquel BauzaOctavio Rechach, Jaume MatamalasSebastián Ribot, Joan Marc i Toni Pou.

Substitucions: Juan Dalmau per Toni Pou (min.62), Sebastián Catalá per Joan Marc (min.62), Miquel Riera per Jaume Matamalas (min.80), Sebastia Ribot per Miquel Bauza (min.86) i Alex Ramírez per Antoni Monroig (min.86)

Gols: 1-0 Jordi Ramis (min 30), 1-1 Miquel Bauza (min 50) i 2-1 Miquel Cladera (min 84)

Àrbitre: Yohann Hussonassistit per Gabriel Fiol Alzamora i Luis Miguel Diaz Soto.

Targetes: Jordi Ramis (groga, min 22), Carlos González (groga, min 52), Miquel Febrer (groga, min 61), Pablo Vadell (groga, min 66) i Miquel A Mayol (groga, min 79) per a l’Inter Manacor. Gabriel Morey (vermella, min 30), Joan M Bauza (groga, min 56) i Joan M Bauza (groga, min 61) per al Petra.

L’Inter Manacor no es pot permetre perdre partits, i menys dins casa.
Aquest diumenge horabaixa en molt de fred, va ser un partit interessant, ja que sempre un derbi provoca més expectació i així va ser. Els dos equips van sortir connectats des del primer minut i en ganes. Podia haver-hi sorpresa tant d’una part com de l’altra, va ser en Jordi Ramis per mediació d’un penalti que va posar el marcador a favor de l’Inter 1-0 al minut 30 més o manco. Es va poder veure una que altra arribada a porta per part dels dos rivals, però que no es varen arribar a consumar.
Es va arribar al descans amb un 1-0.
La segona part l’Equip Petrer va sortir molt més intens i al cap de cinc minuts de partit, el Miquel Bauzá aconseguia enfilar un gol a l’Inter i es posava el marcador 1-1 per la qual cosa l’Inter havia de fer les coses bé si volia acabar guanyant el partit.
El Sr. Aguado va tirar del banquet i va aprofitar per fer un parell de canvis . Al Petra pareixia que li anava bé un empat, però l’Inter no estava d’acord.
Hi va haver uns quants atacs per part de l’Inter que va poder resoldre el porter del Petra i que no va passar de ser unes jugades perilloses.
Va ser als darrers minuts quan amb una bona jugada el defensa Miquel Cladera va aprofitar per xutar i de rebot el porter contrari no va enfilar la pilota que va acabar dins la porteria.
Acabant amb un 2-1 molt merescut davant un Petra que no es va amil anar en cap moment i va sabre lluitar fins al final.

Deja una respuesta