Llevant en Marxa lidera un projecte mallorquí per a portar ajuda a Ucraïna
La idea és que un tràiler amb aliments i material sanitari bàsic parteixi el 5 d’abril des de Barcelona cap a la frontera amb Eslovàquia.

L’ONG mallorquina Llevant en Marxa, creada a Manacor l’any 1996 pel exconseller de Salut Antoni Mesquida per a ajudar «al Tercer i al Quart Món» (al·ludint als més desfavorits de la nostra pròpia societat), està liderant un projecte cent per cent mallorquí de recollida i enviament d’aliments i productes sanitaris seleccionats cap a Ucraïna, va explicar el seu principal promotor després de presentar-li la iniciativa a José Manuel Valverde, president del Col·legi de Metges de Balears (COMIB).

Així, Mesquida va reclamar la donació de llaunes i conserves ja cuites que puguin ser consumides sense necessitat de cuinar-les, llet per a adults i infantil i papillas per als més petits. També va sol·licitar fàrmacs essencials en un conflicte com a antihemorràgics i divers material sanitari i d’higiene íntima per a les dones.
Un grapat de voluntaris de Manacor han fet possible tota l’organització que dur omplir i catalogar tota classe de productes dins aquests vehicles que ja estan a punt per partir al seu destí. BONA SORT!!!

Deja una respuesta