Alineacions:

Manacor: Jaume Ferrer, Xavier Bauza, Sergi Vecina, Sebastiá Sastre, Joan Roig, Nicolás Rubio, Gabriel Gili, Daniel Codina, Francisco Gari, Onofre Riera i Miquel Ginard.

Substitucions: Jaime Manresa per Miquel Ginard (min.46) i Bartolomé Galmes per Gabriel Gili (min.86)

Santanyi del At.b.: Miguel Amengual, José Antonio, Tomas A Barroso Brondi, Sergio Herreros, Javier Pou, Borja Gurrionero, Javier Castedo, Antoni Llabrés, Francisco A Navalón Begur, Antoni Ramon i Joan Sorell.

Substitucions: Victor Gibert per Javier Pou (min.60), Marc Matas per Tomas A Barroso Brondi (min.84) i Bruno Maurici per Antoni Ramon (min.84)

Gols: 1-0 Sebastia Sastre (min. 19), 1-1 Javier Castedo (min.43) i 2-1 Nicolás Rubio (min. 80)

Àrbitre: Nil Cubas Torras. assistit per Daniel Hidalgo Fuster i Haitam Bouzrati Aarrim.

Targetes: Daniel Codina (groga, min 21), Sergi Vecina (groga, min. 46), Sergi Vecina (groga, min 64), Daniel Codina (groga, min 83) i Xavier Bauza (groga, min. 87) per al Manacor. Antoni Ramon (groga, min 23), Jose Antonio (groga, min 40) i Tomas A Barroso Brondi (groga, min 48) per al Santanyí del At.b..

El CD Manacor guanyà aquesta vegada a costa d’un bon Santanyí que li donà per a sumar els tres punts en joc de Na Capellera, amb un bon arbitratge de Nil Cubas Torres ben assistit per Daniel Hidalgo Fuster i Haitam Bouzrati Aarrim.

Partit jugat del teu al teu entre el CD Manacor de Jaime Mut i el Santanyí de Tato, amb un alt ritme i intensitat, al Manacor li va bastà amb dos gols a pilota parada per a emportar-se la victòria, Tia Sastre va fer pujar el primer al marcador 1-0, perquè Javier Castedo des de la seva casa, establís la igualada 1-1, resultat amb el qual es va arribar  al descans.

La segona part el Santanyí que es jugava part de les seves opcions de liguilla, va anar pel partit i quan millor jugava, estant mes a prop el 1-2 que el 2-1 va arribar la jugada ximple del partit, amb el penal innocent del porter Amengual, que Nico no desaprofita el regal 2-1, el partit va entrar en una fase de domini total del Santanyí, amb el Manacor demanant l’hora perquè estava en inferioritat numèrica jugant amb 9  jugadors, el Santanyí va disposar d’ocasions per a si més no establir la igualada, però el Manacor es va defensar bé i va mantenir el resultat, en definitiva, aquesta victòria deixa al CD Manacor només en la seva lluita per la segona posició, per la seva part el Santanyí va venir amb la lliçó ben apresa del partit de la primera volta, on el Manacor va ser molt superior i a punt va estar de donar la sorpresa, però això és futbol i no guanya sempre el que juga millor, però si el que més gols fica i aquesta vegada va ser el Manacor.

Deja una respuesta