El ConectaBalear s’acomiada dels play-offs barallant davant un Melilla que s’ha acabat imposant 3-1. El joc s’ha iniciat amb un Melilla fort en atac posant en dificultats la recepció manacorina. Els homes de Molada han aconseguit trencar el bloqueig de l’actual campió de la Copa del Rei 1-1 amb la bona actuació de Méndez amb 13 punts. El quadre manacorí no ha donat cap pilota per perdut mantenint-se sòlids en atac i bloqueig, però l’afany dels locals de doblegar al seu rival no ha cessat obtenint la victòria. Destacar les actuacions de Vanole amb 13 punts i Filter (11).

Primer set igualat 3-3. El Melilla s’enlaira 8-5 amb el seu bloqueig. Uns locals encertats en servei 13-8 amplien la diferència a cinc i el tècnic Molada sol·licita temps mort. El Manacor retalla posicions 16-13 amb un Vanole endollat davant un Melilla que no dona treva en defensa 19-13. El tècnic manacorí gasta el segon temps. Problemes en la recepció visitant 22-15 finalitzen el set amb la màxima diferència fins al moment de nou punts 25-16.

Segon set que s’inicia amb la mateixa tònica 3-3. El Manacor agafa avantatge 4-8 amb un parcial de quatre punts. El bon tàndem Ramírez i Méndez 8-11 trenquen el bloqueig de Melilla 9-13 obligant el tècnic local a sol·licitar temps mort. S’amplia a set la diferència 11-18 amb un Manacor encertat en atac. Més ordenats en recepció 14-20 els visitants no permeten al Melilla retallar posicions. El Manacor es manté fort en atac 15-23 davant uns locals descol·locats i s’emporta el set amb un inflat 17-25.

Tercer set amb lleuger avantatge del Manacor 2-4 que es manté 5-7 amb uns visitants endollats en bloqueig. El Melilla posa en dificultat la defensa manacorina 10-9 i s’avança 13-12. Davant la màxima igualtat 15-15 el tècnic de Melilla sol·licita temps mort. Una sèrie d’errors en l’equip manacorí 19-16 permeten al Melilla enlairar-se i el tècnic Molada sol·licita temps mort. Els locals es reforcen en bloqueig 22-17 i el tècnic manacorí gasta el segon temps. Retalla posicions Manacor 22-19 tirant de servei davant un Melilla que s’emporta el set 25-19 amb una diferència de sis punts.

Quart set favorable per a Melilla 4-1 que es manté 7-4 forts en atac. Els locals trenquen el bloqueig manacorí 10-6 que no aconsegueix remuntar 14-10. El Manacor no baixa els braços 17-13 davant un Melilla que tira de bloqueig 19-14 i amplia a cinc la diferència. El tècnic Molada sol·licita temps mort que resulta ser efectiu 20-18 amb un parcial de quatre punts obligant el tècnic de Melilla a demanar temps mort. Melilla no baixa els braços 23-19 i s’emporta el set 25-20.

MELILLA SPORT CAPITAL – CONECTABALEAR CV MANACOR: 3-1

PARCIALS: 1-0 (25-16), 1-1 (17-25), 2-1 (25-19), 3-1 (25-20)

ALINEACIONS:

MELILLA SPORT CAPITAL: Monfort J., Martina F., Riganti J., Giustiniano M., Pascal J., Scarpin M., Ferrera M (L). També van jugar: Luengas I., García H., Tahiri M.

CONECTABALEAR CV MANACOR: Filter C., Méndez V., Barsemian R., Ramírez S., Vanole T., Piris T (L)., Dona Cruz V.

COL·LEGIATS: Carlos Portugal Forts i Antonio Correa Benítez

Deja una respuesta