Manacor, 29 de març de 2022. La V edició de la “Urban Race Mallorca by Sotheby´s” es va saldar amb un gran èxit de participació en una carrera solidària organitzada pel Rafa Nadal Club i els beneficis del qual van ser destinats al Cabildo de la Palma. Malgrat les condicions meteorològiques adverses, més de 500 corredors es van donar cita en les instal·lacions de la Rafa Nadal Academy by Movistar amb l’objectiu d’ajudar a tots els damnificats pel volcà que durant 85 dies va ocasionar greus pèrdues als seus habitants.

El recorregut de la carrera benèfica va transcórrer pel centre de Manacor i va realitzar en dues modalitats: 6 km i 11 km. Els més petits van gaudir de la carrera infantil Urban Race Kids, que va tenir diferents diferents recorreguts adaptats a cadascuna de les edats.

Gràcies a la recaptació de les inscripcions i als donatius que es van dur a terme en el dia de la carrera es van recaptar 10.000 euros. Maribel Nadal, Directora Comercial i de Màrqueting de la Rafa Nadal Academy by Movistar va ser l’encarregada de fer lliurament de la donació a Carlos Hugo Pérez Francisco, Director Tècnic del Servei d’Esports de Excmo Cabildo Insular de la Palma i a Francisco Javier Acosta Acosta, Tresorer del Club de Tenis Vall de Aridane, que van acudir a Manacor en representació de Francisco Raúl Camacho Sosa Conseller de Turisme i Esports.
“Estem molt agraïts al poble de Manacor i a tota l’illa per l’acolliment tan bon que s’ha fet a l’Illa de la Palma i en particular a la zona de la Vall de Aridane, i destacar l’acolliment extraordinari i calorós que hem tingut per la Rafa Nadal Academy by Movistar, on tots els seus treballadors inspiren els valors que sempre Rafa ha inculcat al món en general i a l’esport en particular”, va afirmar Carlos Hugo Pérez Francisco després de la carrera benèfica.
En la faceta esportiva Paco Ruiz (amb un temps de 36:42) Marga Umbert (44:33) es van imposar en la modalitat d’11 quilòmetres. Van completar el podi masculí David Guerra i Marc Saiz mentre que en la cerrera femenina van acabar en segona i tercera posició Bel Durán i Marisol Martín. En la carrera de 6K els grans dominadors van ser Alex Justin Durán i Marian Campillo. Alejandra Vanoli, Directora General de Sotheby’s International Realty a Balears va ser l’encarregada de lliurar els trofeus.

En finalitzar la carrera, els participants van poder participar en les activitats de Zumba dirigides pels entrenadors del Rafa Nadal Club.

La V edició de la carrera solidària va poder dur-se a terme gràcies a la col·laboració de Mallorca Sotheby’s International Realty i del suport desinteressat de Movistar, Santander, Kia, Quiron, Cantàbria Labs, Ravanetto, Fan Mallorca, RCD Mallorca, Leo, La meva petita Fàbrica, Coca-Cola, Fruites Febrer, Rotuls, Ajuntament de Manacor, Manacor Comarcal, Sport Shop, MET Productions, Forn Ca Na Papa. GRÀCIES A TOTS.

Deja una respuesta