El Renshinkan va organitzar la festa del judo infantil de Cala Ratjada 2022, enguany la 36è edició. Destacar a un equip molt ben compenetrat que va convèncer i va donar una seguretat als presents en aquest, un dels tornejos de més ressonància del territori Balear

Prop de 200 participants dividits en dos grups van utilitzar els deu tatamis habilitats per a l’ocasió. Les modalitats en joc, l’exhibició de randori i la competició, les edats reservades eren dels 3 als 15 anys. Els combats no van passar en va, en la qual comencen a destacar-se futures promeses del judo Balear, i que van ser molt aplaudides pels allà presents.

Tot això ocorria diumenge passat dia 27 en el Poliesportiu és Figueral de Capdepera en la qual 14 escoles va ser la carta de presentació:
Col-legi Frai Juniper Serra (Petra) de Manacor els Col-legis Jaume Vidal, Simó Ballester,La Puresa, Moli d’en Xema, i el Renshinkan,,de Sa Coma el Punta de N’Amer, de Sant Llorenç el Mestre Guillem Galmes, de Cala Millor na Penyal, d’Artà Poliesportiu Na Caragol,de sa Colònia de Sant Pere, el Rosa dels Vents i els amfitrions el S’Alzinar de Capdepera,S’Auba de Cala Ratjada i el Renshinkan.

Deja una respuesta