Alineacions:

Porreres: Alejandro Coll, Rafel Noguera, Joan Sanso, Joan D Osorio, Jaume Servera, Climent Noguera, Javier Moreno, Adrian Garrido, Rafel Ferra, Francisco Campins i Javier Nadal.

Substitucions: Adrian Jimenez per Rafel Ferra (min.57), Pere Mascaro per Adrian Garrido (min.57), Miguel Soler per Javier Nadal (min.57), Miguel Algaba per Jaume Servera (min.59) i Salvador Oliva per Rafel Noguera (min.65)

Inter Manacor: Sebastia Ginard, Miquel A Mayol, Miquel Febrer, Antoni Xavier, Jordi Ramis, Pere Gomariz, Carlos Gonzalez, Pere J Martorell, Miguel A Alvarez, Bartolome Rotger i Miquel Cladera.

Substitucions: Jaume Barcelo per Pere J Martorell (min.69), Jaume Marti per Pere Gomariz (min.69), Joan Pascual per Antoni Xavier (min.76) i Pere Santandreu per Carlos Gonzalez (min.76)

Gols: 0-1 Carlos Gonzalez (min 64) i 1-1 Pere Mascaro (min 76)

Àrbitre: Adrian Fernandez Jaume. assistit per Sergio Peco Avila i Andreu Arnau Maimo.

Targetes: Alejandro Coll (groga, min 11), Francisco Campins (groga, min 25), Joan D Osorio (groga, min 51) i Javier Moreno (groga, min 68) per al Porreres. Miquel Cladera (groga, min 31), Bartolome Rotger (groga, min 51), Luis Miguel (groga, min 56), Bartolome Rotger (groga, min 75), Carlos Gonzalez (groga, min 75), Miquel A Mayol (groga, min 82) i Pere Santandreu (groga, min 87) per a l’Inter Manacor

Partit celebrat diumenge 27 capvespre al municipal de Porreres. Va començar el partit als 17 h. amb un bon grapat d’aficionats de part dels dos equips , tant locals i visitants. Cal dir que el Porreres es troba líder de la classificació i que a priori s’intuïa un partit difícil , ja que l’Inter també es troba a la quarta posició amb molt poca diferència de punts.
La primera part va transcorre amb normalitat i un joc bastant correcta de part  dels dos contrincants que pareixia que es donaven un vot de confiança cap a l’altra. Hi va haver més d’una ocasió de gol tant per part d’uns com dels altres però que no es va consumar el gol, en tota la primera part.
S’arribà al descans amb un 0-0.
La segona part pareixia que havia de seguir tot igual, fins que en Pere Gomariz posà el baló als peus d’en Carlos Gonzalez, qui aprofitant l’ocasió ficà una bona vaselina al porter local.
És posen 0-1 i pareix que el partit tornà més intens. Hem de destacar una doble parada del porter visitant en Tià Ginard qui va fer  possible que no es posessin 1-1 i provocà que el partit comencés a agafar signes de nerviosisme.
Pel que un moment d’aglomeració l’àrbitre va trobar que havia de xiular penal a l’Inter i expulsà al Tomeu que ja tènia una targeta groga. Aixó va provocar que l’Inter s’arreplagues en defensa , ja que jugava amb un jugador menys.
El Porreres va endinsar el gol del Penalti i es posaren  1-1 . Amb aquest resultat va finalitzar el partit, no sense haver intentat de totes les maneres possibles fer el gol de la victòria per part del Porreres, corner, corner falta, falta i més falta.
En definitiva un partit igualat i així ho diu el marcador. L’Inter pot seguir a la part alta sempre i quan no resti punts.
ENDAVANT INTER MANACOR!!!

Deja una respuesta