Alineacions:

Serverense: Bernat Rosselló, Sergio Barroso, Iván Duran, Tomas Leal, Pere Adrián, Manuel F Alfaro, Carlos M Gómez, Felip Mas, Marc Trenca’ls, Miguel Vives i Antonio Martin.

Substitucions: Pedro Sánchez per Miguel Vives (min.46), Kelly Oluwasegun per Sergio Barroso (min.70), Roberto Ortiz per Pere Adrián (min.79) i Juan Luis per Felip Mas (min.89)

Manacor: Jaume Ferrer, Sergi Vecina, Sebastia Sastre, Joan Roig, Nicolás Rubio, Gabriel Gili, Bartolomé Sancho, Daniel Codina, Francisco Gari, Onofre Riera i Rodrigo Pascual.

Substitucions: Xavier Bauza per Francisco Gari (min.46), Jaime Manresa per Rodrigo Pascual (min.54), Miquel Ginard per Nicolás Rubio (min.80) i Alejandro Bonilla per Sebastia Sastre (min.89)

Gols: 0-1 Bartolomé Sancho (min 89)

Àrbitre: Amy Peñalver Pearce. assistit per Javier Alemany Romero i Lluís Pico Coll.

Targetes: Miguel Vives (groga, min 10), Iván Duran (groga, min 66), Felip Mas (groga, min 76), Pedro Sánchez (groga, min 89) i Iván Duran (groga, min 89) per al Serverense. Daniel Codina (vermella, min 38) i Sebastia Sastre (groga, min 88) per al Manacor.

Derbi comarcal en l’estadi municipal de «Ses Ets» en una tarda plujosa i amb una bona entrada, on el Manacor s’emportaria els tres punts en el minut 98 amb un gol de Ginard.
El partit començaria amb un domini aclaparador dels visitants. En els primers minuts es van poder avançar en el marcador en un parell d’ocasions; una va ser de Rodrigo, la vaselina del qual es va anar per sobre del travesser i, en una altra, Bernat Roselló desbarataria una clara ocasió de Juan Roig.
A poc a poc, els locals van anar entrant en el partit però mancaven d’arribada a la meta visitant. Només destacar que en la primera part, al caient del descans, els visitants es quedarien amb un jugador menys per l’expulsió de Dani Codina.
Ja en la segona part, el partit continuava sent dominat per l’equip visitant, la major basa del qual eren els centro d’Onofre per la banda esquerra que posaven en serioses dificultats a la defensa local. Els visitants van poder avançar-se en el marcador en diverses ocasions, una per mediació de Juan Roig, que incomprensiblement, el seu tret es va anar per sobre del travesser i l’altra per mediació de Biel Gili, que amb tot al seu favor va errar el seu tret. L’ocasió més clara del partit va arribar en el temps de descompte, on el Manacor fallaria una pena màxima, molt ben detinguda per Bernat Rosselló.
Quan tot indicava unes taules en el marcador, va arribar un centre per la banda esquerra d’Onofre que va anar rematat per Ginard en el segon pal, donant-los tres punts a l’equip visitant.
En definitiva victòria merescuda per part del Manacor, la porteria del qual a penes es va veure inquietada pel Serverense.

Deja una respuesta