Dispositius conjunts amb la Policia Local, Inspecció de Treball, Servei de Seguretat Alimentària i Inspecció Sanitària, Manacor

S’han inspeccionat cinc locals i no es descarten noves inspeccions
Agents de la Policia Nacional a Manacor  van realitzar diversos controls en establiments per a controlar la idoneïtat dels aliments, els papers en regla i contra els drets dels treballadors.
Divendres passat, el subgrup operatiu d’Estrangers de la Comissaria Local de Policia Nacional de Manacor, el qual té entre altres funcions la de la prevenció, detecció i persecució de les situacions d’explotació laboral a ciutadans estrangers, van procedir a dur a terme un operatiu coordinat en col·laboració amb la Policia Local de Manacor, amb la Inspecció de Treball de la Seguretat Social, així com amb la Inspecció Sanitària, Servei de Seguretat Alimentària, a fi de controlar que en els establiments de la comarca de Manacor es compleixi la Normativa Laboral i Sanitària.
Quatre dels cinc locals inspeccionats, van ser proposats per a sanció pel servei de Sanitat
Fruit de l’operatiu es va procedir a la materialització d’una sèrie d’inspeccions en establiments d’alimentació en la localitat de Manacor, revisant un total de cinc locals, dels quals quatre van ser proposats per a sanció pel servei de Sanitat, havent procedit a la destrucció d’aliments en descomposició que es trobaven a la venda. Així mateix, es van aixecar diverses sancions per part de la Policia Local en els establiments, ja que els mateixos no tenien la seva documentació reglamentària en vigor.

Deja una respuesta