Intens el passat cap de setmana per al judo del llevant mallorquí. cinc activitats de diferents categories, júnior sènior, escolar, promeses, veterans etc etc.

JON TONI ARQUELLADA: BRONZE CAMPIONAT DE MADRID UNIVERSITARI. Joan Toni estudiant a Madrid, va participar en el campionat autonòmic, amb uns combats de primera qualitat, gana 5 combats per ippon i perd un.

LLUIS LLULL: BRONZE CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI.
Lluís, també establert a Barcelona, obté un bon resultat després de vèncer 2 combats i perdre un.

MARGA ROIG: PLATA SUPER COPA D’ESPANYA DE VETERANES A CATALUNYA
Excel·lent el resultat de Marga, venç 3 combats i perd un. Aquesta 2a plaça és un bon resultat cara al seu campionat d’Espanya.

PROMESES: ENTRENO FEDERATIU EN SENCELLES.
15 van ser les joves promeses que van iniciar els seus entrenaments al comandament dels tècnics de la Federació Balear, les seves edats oscil·laven entre el 9 i els 12 anys. El Pavelló de Sencelles va ser el marc per a aquest intercanvi

7è ENTRENO DE TECNIFICACIÓ
11 van ser els esportistes inscrits de RSK. Est entreno de tecnificació, organitzat per la Federació , va servir de prova test cara al Ct España fase sector júnior i Campionat de Balears escolar, que es dugués a terme a Menorca a principis d’abril.

Deja una respuesta