Contra els matrimonis il·legals, Manacor

La Policia Nacional deté a un home per diversos delictes de falsedat documental i apropiació indeguda
El presumpte autor s’hauria casat dues vegades de manera il·legal (bigàmia)
Agents de la Policia Nacional en l’aeroport de Madrid-Barajas, s’ha procedit a la detenció d’un ciutadà d’origen dominicà, al qual li constava una ordre de cerca, detenció i personació per una recerca realitzada pel subgrup operatiu d’Estrangers de la Comissaria de Policia Nacional a Manacor, per presumptes delictes de matrimoni il·legal (bigàmia), falsedat documental i apropiació indeguda.
El detingut va ser condemnat a Espanya per tràfic de drogues, imposant-li, en altres sancions l’expulsió del territori nacional i una prohibició d’entrada en territori espanyol per un període de 10 anys, materialitzant-se l’expulsió d’aquest.
Aquest individu per a poder infringir la referida prohibició i obtenint documentació fraudulenta, va procedir a casar-se, utilitzant una identitat falsa, amb una ciutadana espanyola en l’ambaixada d’Espanya a República Dominicana, a fi d’obtenir un permís de residència comunitària a Espanya.
Utilitzant aquesta identitat, va realitzar múltiples viatges a Espanya, així com va estar residint al país per llargs períodes de temps sense ser detectat, deixant la relació passat un temps.
Es va casar una segona vegada per a aconseguir de nou el permís de residència
Quan aquest permís de residència li va caducar, va procedir novament a casar-se amb una altra ciutadana espanyola davant l’ambaixada d’Espanya a República Dominicana, amb la seva veritable identitat a fi de tornar a obtenir un nou permís de residència de règim comunitari, tenint dos matrimonis en vigor.
Per a casar-se va utilitzar en les dues ocasions documentació falsa, així com de la seva segona dona es va apropiar d’una sèrie de joies, venent-les posteriorment i lucrant-se dels seus beneficis tornant al seu país.
Per tot això, en col·laboració amb les autoritats de Republica Dominicana, i l’ambaixada d’Espanya a República Dominicana, a través de la Divisió de Cooperació Internacional, es va procedir a realitzar l’oportuna recerca que ha donat com a resultat la detenció del presumpte autor d’aquests fets a la seva entrada a Espanya per l’aeroport de Madrid-Barajas, tramitant-se el corresponent atestat i sent posat a la disposició de l’Autoritat Judicial.

Deja una respuesta