L’11 i 12 de juny, Manacor es convertirà en Vila del Llibre i s’integrarà dins la Xarxa de Viles del Llibre, una proposta adreçada a pobles i ciutats que creuen en la cultura com a motor per reactivar-se socialment i econòmicament.

Una vila del llibre recupera espais i els reconverteix en llibreries de segona mà o en llocs de creació que rescaten els oficis del llibre (enquadernació, cal·ligrafia, impressió artesana, il·lustració…). A més, ofereix programes d’activitats basats en la literatura, pensats per a tots els públics, que es poden exercir de manera estable o com a trobades puntuals de petit i gran format (tallers, presentacions de llibres, trobades amb autors, exposicions, festivals del llibre…). Propostes que permeten descobrir d’una forma sorprenen el territori.

Dia: dimarts 22 de març de 2022.

Hora: 11.30 h.

Lloc: Institució Pública Antoni M. Alcover (2n pis). Carrer Pare Andreu Fernández, 12. Manacor.

Deja una respuesta