Alineacions:

Manacor: Aaron A Gómez, Sergi Vecina, Joan Marí, Sebastia Sastre, Joan Roig, Nicolás Rubio, Gabriel Gili, Bartolomé Sancho, Daniel Codina, Francisco Gari i Onofre Riera.

Substitucions: Miquel Ginard per Joan Marí (min.64), Xavier Bauzá per Nicolás Rubio (min.69), Rafel Magro per Francisco Gari (min.80), Jaime Manresa per Joan Roig (min.80) i Bartolomé Galmes per Onofre Riera (min.80)

Collerense: José A Liñán, José Custodio, Mateo Bergas, Xavier Oriola, Sergi Garces, Agustín M Nájera, Lucas Ariel, Sergio Arjona, Jorge Cardeno, Aldo Diaz i Ignacio Martínez Pérez De R.

Substitucions: Alejandro Pons per José Custodio (min.28), Raúl Gómez per Ignacio Martínez Pérez De R (min.28), Roberto Mateo per Aldo Diaz (min.45) i Khadim Ndiaye per Xavier Oriola (min.65)

Gols: 1-0 Joan Roig (min 1), 2-0 Nicolás Rubio (min 24) i 3-0 Joan Roig (min 45)

Àrbitre: Rafael Moll Alabarces. assistit per Moisès Muñoz Mendoza i Christian Escalas Navarro.

Targetes: Francisco Gari (groga, min 34), Sergi Vecina (groga, min 78) i Jaime Mut (groga, min 88) per al Manacor. Ignacio Martínez Pérez De R (groga, min 11), Sergio Arjona (groga, min 61), Lucas Ariel (groga, min 64), Alejandro Pons (groga, min 76), Roberto Mateo (groga, min 85) i Raúl Gómez (groga, min 87) per al Collerense

El Manacor va jugar aquest dissabte 19 de març al Municipal de Na Capellera, contra un Collerense que no va tenir gaire ocasió ni joc per desmuntar un Manacor encoratjat i que no deixava entrar en joc a l’equip contrari. Almenys és el que vàrem poder veure a la primera part del partit on es varen produir els tres gols del partit per part del Manacor.

La segona part fou d’una altra manera, el Manacorins es sentien còmodes amb el 3-0 i qui havia de lluitar era l’equip visitant que durant els 45 minuts ho intentaren tot i de totes les maneres, però que no va ser possible.

En definitiva uns bons tres punts pel Manacor que no surt de les posicions més altes de la classificació.

Deja una respuesta