RAFA NADAL JA ESTÀ A SEMIFINALS I S’ENFRONTARÀ A CARLOS ALCARAZ
Rafa Nadal i Carlos Alcaraz es mesuren per segona vegada, ja que només havien disputat una trobada anteriorment, en el Mútua Madrid Open en 2021, amb una clara victòria per al balear.
Nadal busca la seva 20a victòria consecutiva en aquesta arrencada de 2022 on roman invicte i Alcaraz la seva primera final d’un Masters 1.000

El tenis sospira per Carlos Alcaraz
Rafael Nadal servirà aquest dissabte de barem per a saber on està exactament Alcaraz ara mateix. El seu traçat en el desert californià li situa entre els 15 millors del circuit, però el seu tenis i la seva progressió li situen en un estrat superior.

“Serà increïble jugar contra Rafa, és el meu ídol des que era nen i mai és fàcil jugar contra ell, però crec que serà un gran partit”, declarava davant la premsa Carlos Alcaraz després de superar a Cameron Norrie, vigent campió, en quarts de final de Indian Wells. El prodigi espanyol no ha concedit cap set en terres estatunidenques. Nadal, per part seva, després de superar a Nick Kyrgios segueix amb el seu millor inici de temporada de sempre.
La semifinal espanyola entre Nadal i Alcaraz, serà a les 23.00 hora espanyola d’aquest dissabte 19 de març

Deja una respuesta