Alineacions:
Inter Manacor: Sebastià Ginard, Pere M Morla, Miquel Febrer, Marc Sánchez, Jordi Ramis, Pere Gomáriz, Pere J Martorell, Miguel A Álvarez, Pere Santandreu, tomeu Rotger i Miquel Cladera.

Substitucions: Carlos González per Pere Santandreu (min.46), Sebastià Vadell per Marc Sánchez (min.46), Joan Pascual per Jordi Ramis (min.71), Andrés Salines per Pere J Martorell (min.76) i Josep García per Pere Gomáriz (min.85)

Alqueria: David Soto, Sebastia Monserrat, Jaume Miralles, Joan A López, Juan F Santiago, José A Marín, Alejandro Segòvia, Christian Soto, Marcos David, Joan Artigues i Antonio Fiol.

Substitucions: Toni Joan per Juan F Santiago (min.68), Joan Obrador per Joan Artigues (min.76) i Mohamed Ghaddari per Jaume Miralles (min.85)

Gols: 1-0 Pere J Martorell (min. 51) i 2-0 Miquel Cladera (min. 65)

Àrbitre: Daniel Marín Cano. assistit per Gabriel Fiol Alzamora i Pedro Fresneda Rigo.

Targetes: Pere Santandreu (groga, min. 28), Sebastián Vadell (groga, min 77) i Joan Pascual (groga, min 85) per a l’Inter Manacor. Juan F Santiago (groga, min 18), David Soto (groga, min 35), Sebastia Monserrat (groga, min 63), Joan A López (groga, min 77), Christian Soto (groga, min 77) i Toni Joan (groga, min 83) per a l’Alqueria.

Aquest divendres dia 18 de Març li va tocar jugar a l’Inter Manacor contra el CD Alqueria, un vespre fred i banyat, ja que havia plogut quasi tot el dia. El camp estava molt banyat i això feia que es jugués un joc ràpid.

Els hi costà, tota la primera part, a l’Inter entrà dins el joc.  Hi va haver dos xuts a porta i a pal i un xut a porta per part de l’Alqueria. Es va arribar al descans sense haver pogut finalitzar cap jugada en gol.

La segona part el Sr. Aguado va fer canvis del banquet, i també els jugadors de l’Inter varen seguir intentant arribar a porta, la qual cosa va succeir al min. 51 quan una bona jugada de Carlos cap a P. Josep que primer va dona al pal i  la va rebutjar el porter Soto, però a la rematada va aconseguir entrar i posar-se 1-0 al marcador.

Ja al minut 65 també una bona rematada de cap d’en Cladera arribava el 2-0 que va ser així com va acabar el partit, sense més conseqüències.

Cal destacar que el porter de l’Inter Sebastià Ginard va poder fer unes molt bones aturades que varen impedir un parell d’ocasions de l’Alqueria.

A seguir endavant Inter i no baixar la guàrdia.

Deja una respuesta