La Policia Nacional deté a un home per amenaces greus.

L’home es va atrinxerar en el seu habitatge, on els agents van aconseguir tranquil·litzar-lo, procedint a la seva detenció i recuperant l’arma
Agents de la Policia Nacional a Manacor van detenir a un home d’origen espanyol i de 22 anys com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces usant una escopeta d’aire comprimit modificada.
Els fets es van produir aquest dimecres passat sobre les 19.00 hores, quan un home va requerir presència policial en un carrer de Manacor ja que un jove estava vociferant, esgrimint una arma de foc i amenaçant-li amb pegar-li un tir al cap.
Diverses patrulles de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de la Policia Nacional a Manacor es van acostar al lloc i es van entrevistar amb la víctima que va informar que moments abans va mantenir una disputa verbal amb un conegut qui va treure d’una motxilla una escopeta amenaçant-li amb disparar-li, per la qual cosa davant el temor va marxar i va demanar ajuda.
Els agents es van dirigir al domicili del jove, el qual es trobava atrinxerat en l’immoble amb l’arma darrere de la porta negant-se a sortir. Els policies a poc a poc van aconseguir tranquil·litzar-li fins que finalment van aconseguir interceptar-ho sense que es produís cap incident, intervenint l’arma, comprovant que es tractava d’una escopeta d’aire comprimit que es trobava modificada.
En vista dels fets van procedir a la detenció de l’home com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces.

Deja una respuesta