Lluis Llull obté un excel·lent el resultat a Barcelona.El campionat de Catalunya és sens dubte un dels més forts del nostre territori nacional. Amb un quadre eliminatori de 32 esportistes en la categoria de 66kg, Lluís inicia la seva marxa cap a la medalla, gana 3 combats per la màxima puntuació, ja en la final un error tàctic li relleva a la segona plaça. Ara el seu principal objectiu és la fase sector, classificatòria per a disputar la final Nacional.

ADRIA CARDOSO, DISPUTA LA MEDALLA EN LA SUPER INTERNACIONAL COPA D’ESPANYA, ALACANT 2022

Els infantils i cadets del Club que dirigeix Pep Mascaró, van ser presents a Alacant, Adrià Cardoso actual medalla de bronze en la final Nacional 2021, venç 3 combats, però perd un en les eliminatòries, després en la disputa per a la medalla perd contra el representant de Canàries.
Jaume Joan Más, venç el seu primer combat al de Cantàbria, perd la seva segona ronda contra Andalusia, i ja en la recta per a la medalla perd contra e Canàries, aconsegueix la novena plaça en un quadre eliminatori de 43 esportistes.
Soc Theunisse, cadet, comença guanyant el seu combat però un error de calculo el retira de la competició sense opció a repesca.
Eric Lado i Ismael Garcia,realitzen excel·lents combats però no obtenen resultat.

Deja una respuesta