l’Inter Manacor va jugar dissabte 12 contra Son Cladera, partit difícil, ja que l’Inter es presentava en multitud de baixes com a estat durant quasi tota la temporada. Només eren 10 jugadors i el sr Aguado va haver de tirar dels juvenils per completar plantilla.

Un partit on no hi va haver a penes jugades de gol. Un camp tan petit fa que el joc torni aeri i molt poc vistos. No podem destacar quasi res. Podem dir que l’equip local a la primera part va ser bastant dominant però en molt poques jugades perilloses. S’arribà al descans amb un merescut 0-0

La segona part pareixia que l’Inter havia agafat les rendes i estaven més dins el seu terreny, però tampoc es va poder fer res i en una de les tres arribades del  Son Cladera a porta va ficar el seu gol. Es va seguir intentant per part de l’Inter i de fet es va produir algun poste, i un fora joc dubtós per part d’en Pere Josep que pareixia que podia ser. Es va seguir tota la segona part amb dominació de l’Inter però sense resultats.

Però que al final el que guanya és el que fa gol i aquest va ser el Son Cladera.

Un mal resultat per l’Inter que amb tants pocs punts de avantatja, veurà com descendeix posicions. Esperem que tots els lesionats es recuperin aviat i s’acabi la mala raxa .

Alineacions:

Són Cladera: Joan Sintes, Daniel Álvarez, Alejandro Cunill, Raúl Pastor, Javier Perezagua, Juanjo Magaña, Raúl Marín, Julio Cesar Córdoba, Daniel Charles D’hondt, Zaquiel Marcal i Albert Buils.

Substitucions: Demetrio Chele per (min.69), Eduardo Bailen per Zaquiel Marcal (min.69) i Javier A Mina per (min.83)

Inter Manacor: Sebastià Ginard, Josep García, Pere M Morla, Marc Sánchez, Joan Pascual, Pere Gomáriz, Pere J Martorell, Pere Santandreu, Andrés Salines, Bartolomé Rotger i Miquel Cladera.

Substitucions: Antoni Xavier per Josep García (min.75) i Tarek Laghzaoui per Andrés Salines (min.78)

Gols: 1-0 Albert Buils (min 55)

Àrbitre: Haitam Bouzrati Aarrim. assistit per Ismael García Navarro i Gerard Gómez Comas.

Targetes: Javier Perezagua (groga, min 40), Raúl Marín (groga, min 51), Raúl Pastor (groga, min 80) i Albert Buils (groga, min 88) per al Son Cladera. Marc Sánchez (groga, min 31), Bartolomé Rotger (groga, min 60), Luis Miguel (groga, min 70) i Pere M Morla (groga, min 89) per a l’Inter Manacor.

Deja una respuesta